Spor Hakem, vermediği golü izledi ve...

Hakem, vermediği golü izledi ve...

Paylaş
Hakem, vermediği golü izledi ve...

Almanya karşısında hezimete uğrayan İngiltere'nin net golünü vermeyen Uruguaylı hakem sonradan pozisyonu izleyince ne dedi?

İngiltere'nin hezimete uğramasıyla sona eren İngiltere - Almanya Dünya Kupası karşılaşmasının hakemi olan Uruguaylı Jorge Larrionda, Frank Lampard'ın golünü geçerli saymamıştı.

Karşılaşmanın ardından, pozisyonun tekrarını izleyen Uruguaylı hakemin, topun çizgiyi geçtiğini görmesinin ardından "Aman Tanrım" dediği konuşuluyor.
Kendisine gösterilen görüntülerde golün çizgiyi geçtiğini gören hakemin dona kaldığı söyleniyor.

MERKEL ÖZÜR DİLEDİ

Almanya'nın iki erken gol bulmasının ardından, İngiltere'nin bunlara yanıt verdiği ve durumu 2-1'e getirdiği 38. dakikanın bir dakika sonrasında yaşanan pozisyonda hakem golü verseydi, İngiltere beraberliği yakalamış olacaktı.

Hakemlerin hatasının ardından Almanya Başbakanı Angela Merkel de, Kanada'da katıldığı G20 zirvesinde görüştüğü İngiltere Başbakanı David Cameron'dan özür diledi.

Haberin Devamı

'KENDİNDEN UTANMALISIN'

İngiltere'de taraftarların bir kısmı yenilginin suçunu hakeme yüklese de, çoğunluk İngiliz takımının hocası Fabio Capello'ya ateş püskürüyor.

Capello'nun maçın ardından katıldığı basın toplantısında öfkeli bir İngiliz taraftar "Burada sahaya çıkardığın takımı izlemek için tam 5 bin sterlin ödedim ve oyuncuların işe yaramazdı. Bir teknik direktör olarak kendinden utanmalısın" diye haykırarak öfkesini dile getirdi.

(Milliyet)