Gündem Hakkari sorumlusunun öldürülme görüntüleri ortaya çıktı

Hakkari sorumlusunun öldürülme görüntüleri ortaya çıktı

Paylaş
Hakkari sorumlusunun öldürülme görüntüleri ortaya çıktı

Terör örgütü PKK'nın Hakkari sorumlusu Barış Tekçe'nin öldürülme anı görüntüleri sosyal medyada yayınlandı

Hakkari-Çukurca karayolunun 14'üncü kilometresinde bulunan Ağaçdibi, 40'ıncı kilometresindeki Şine Köprüsü ve Oğul köyleri civarında dün sabah saatlerinde başlayan hava destekli operasyonda, helikopterlerin açtığı ateş sonucu Andok kod adlı terörist Barış Tekçe'nin ölü ele geçirildiği bildirildi.

Haberin Devamı

Andok kod adlı terörist terörist Barış Tekçe'nin 2010 ile 2012 yılları arasında Hakkari ve ilçelerinde meydana gelen birçok saldırı ve eylemden sorumlu olduğu ve yaklaşık 5 yıldır bölge sorumlusu olarak çalıştığı Hakkari-Çukurca yolunda kepçe ile yol kazarken güvenlik güçleri tarafından vurulduğu öğrenildi.

Teröristin kepçe operatörü olduğundan yol boyu kazılan hendekleri ve döşenen mayınları kendisi yaptığı, kepçeyi bizzat kendisi kullandığı ifade edildi.

ÖLDÜRÜLME ANI GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta Özel Kuvvetler isimli kullanıcının paylaştığı videoda ağaçlar arasında gizlenmeye çalışan Barış Tekçe'nin helikopterden açılan ateşle etkisiz hale getirildiği görülüyor.

Helikopter kamerası kayıtlarına göre güvenlik birimleri ağaçlık bölgede önce takip yapıyor. Bir süre sonra PKK'lı teröristin ağaçlar arasında geçiş yaptığı görülüyor. Sonrasında ise helikopterden ağaçlık alana ateş açılıyor ve bölgede tozlar yükselmeye başlıyor.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer34245","34245","201508","34245-346508.jpg","1", "0","Andok kod adlı terörist böyle ele geçirildi");