Magazin Hakkında soruşturma başlatılan Yusuf Harputlu kimdir?

Hakkında soruşturma başlatılan Yusuf Harputlu kimdir?

Paylaş
Hakkında soruşturma başlatılan Yusuf Harputlu kimdir?

Şarkıcı Yusuf Harputlu'nun ismi darp iddiasıyla gündeme geldi. Harputlu'nun iki kadın mağaza çalışana saldırdığı belirtildi. Peki, Yusuf Harputlu kimdir?

Şarkıcı Yusuf Harputlu, 1 Ekim günü bir alışveriş merkezinde 2 kadın çalışanı darp etti. Çalışanların ihbarı sonrası şarkıcı hakkında soruşturma başlatıldı. Bu gelişme sonrası "Yusuf Harputlu kimdir?" sorusu gündem oldu.

Haberin Devamı

YUSUF HARPUTLU KİMDİR?

Aslen Diyarbakır'lı olan Yusuf Harputlu, 1 Ocak 1981 tarihinde Elazığ’da dünyaya geldi. 3 erkek ve 3 kız olmak üzere 6 çocuklu bir aileden gelen Yusuf Harputlu, erkek kardeşlerin en küçüğüdür. Eğitim hayatında ilkokulu Adana Karacaoğlan İlkokulu"nda başladı. Maddi imkansızlıklar nedeniyle Ömer Refika Halıcılar Ortaokulu"nda 3. sınıfa kadar okuyabildi. Küçük yaşlarda müziğe merak saran Yusuf Harputlu, 3-4 yıllık bir çalışmadan sonra demo kaset çıkardı. Uzaylı Türkücü olarak bilinen Mustafa Topaloğlu tarafından keşfedilen Yusuf Harputlu, Hilmi Topaloğlu’nun desteğiyle ilk albümünü çıkardı.

“Lele” adlı duygusal parçaya klip çekti. Bu şarkı Yusuf Harputlu’nun en çok dinlenen parçaları arasında yer aldı. Damla Tv‘de “Yusuf Harputlu Show” adında program hazırladı.

Haberin Devamı