Türkiye (Son Dakika) Haliç Metro Köprüsü'nden atladı, kurtarıldı, polisin elinden kaçtı

Haliç Metro Köprüsü'nden atladı, kurtarıldı, polisin elinden kaçtı

Paylaş
Haliç Metro Köprüsü'nden atladı, kurtarıldı, polisin elinden kaçtı

Haliç Metro Köprüsü’nün korkuluklarına çıkan bir kişi, kendini metrelerce yüksekten Haliç'in soğuk sularına bıraktı. Deniz polisinin can simidi ile kurtardığı adam, karaya çıkar çıkmaz ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldüğü sırada polisin elinden kaçarak kayıplara karıştı

Haliç Metro Köprüsü'nde aksiyon filmlerini aratmayacak sahneler yaşandı.

Kimliği öğrenilemeyen bir kişi köprü üzerine gelip, seyir terasından aşağıya atlayacağını söyledi.

POLİS İKNA EDEMEDİ


Polis ekiplerinin yoğun çabalarına rağmen şahıs ikna edilemedi. Bir süre sonra kimliği belirsiz şahıs kendisini Haliç'in soğuk sularına bıraktı. Adamın aşağıya atlayışı saniye saniye kameralar tarafından görüntülendi.

Bu sırada aşağıda hazır bekleyen deniz polisi şahsa can simidi attı. Can simidini yakalayan şahıs son anda kurtarıldı. Daha sonra tekneyle karaya götürülen adama ilk müdahale sağlık ekiplerinden geldi.


POLİSİN ELİNDEN KAÇTI


Sağlık ekipleri yaptığı müdahale sonrası şahsın durumunun iyi olduğunu belirlendi. Bu sırada polis ekipleri, vatandaşı ifadesini almak için polis merkezine götürmek istedi. Polis otosuna götürülen şahıs polis ekiplerinin elinden kaçarak gözlerden kayboldu. Tüm bu yaşananlar ise saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde, Haliç Metro Köprüsü'ne çıkan şahıs polisin ikna çabalarına rağmen kendisini suya bırakıyor. Deniz polisi can simidini atarak vatandaşı kurtarıyor. Ardından şahıs polis otosuna götürülürken polislerin elinden kaçarak kayıplara karışıyor.

İlginç intihar girişimi ve sonrası saniye saniye kaydedildi

Haberin Devamı