Magazin Halil Sezai’nin darp ettiği Hüseyin Meriç, canlı yayında yaşadıklarını anlattı!

Halil Sezai’nin darp ettiği Hüseyin Meriç, canlı yayında yaşadıklarını anlattı!

Paylaş
Halil Sezai’nin darp ettiği Hüseyin Meriç, canlı yayında yaşadıklarını anlattı!

Halil Sezai, 67 yaşındaki komşusunu darp etmiş, skandal görüntüler Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Darp edilen Hüseyin Meriç ve Meriç’in oğlu Mesih Meriç, Kanal D’de ekrana gelen “Neler Oluyor Hayatta” programına bağlandı.

Şiddete maruz kalan Hüseyin Meriç, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta”, programına telefonla bağlanarak üzücü olay hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Konuşmakta zorlanan yaşlı adam, yaşadığı talihsiz olay için “Defalarca darp edildim, ben elimi bile kaldırmadım, savunmaya bile geçmedim” dedi. Meriç sözlerine, “Şu anda iyiyim bu topluma çok kötü bir örnek, yaşlı olup olmamın bir önemi yok yapmaması gereken bir hareketti” diye devam etti.

“Babamın yardım çığlıkları aklımdan çıkmıyor!”

Yayına aynı zamanda Hüseyin Meriç’in oğlu da katıldı. Duygularını anlatırken zorlanan Mesih Meriç, “Babamın evine bir kere daha girmişliği var, bunun kamera kayıtlarını mahkemeye sunacağız o zaman da şikayetçi olmuştuk” dedi. Meriç, “Kayıtlarda babam bana yardım etmem için bağırıyor bu sesler aklımdan çıkmıyor” ifadeleriyle üzüntüsünü dile getirdi.