Spor Halil ve Adrian imzayı attı

Halil ve Adrian imzayı attı

Paylaş
Halil ve Adrian imzayı attı

Trabzonspor, Eintracht Frankfurt'ta forma giyen milli oyuncu Halil Altıntop ve Polonia Varşova takımından Adrian Mierzejewski ile resmi sözleşme imzaladı

Daha önce Brezilyalı oyuncu Paulo Henrique ile Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi’nde sözleşme imzalayan bordo-mavili kulüp, Halil Altıntop ve Adrian Mierzejewski ile kentin tarihi ve turistik merkezlerinden olan Ayasofya Müzesi’nde ilk kez bir imza töreni düzenledi.

Kentin turizmine katkı sağlamak amacıyla burada düzenlenen, kulüp yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu ile Temel Soyyiğit’in hazır bulunduğu törende, Halil Altıntop ile 3 yılık, Adrian Mierzejewski ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.

"EN BÜYÜK BOMBAYI HALİL İLE PATLATTIK"

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Temel Soyyiğit ise bordo-mavili taraftarlara teşekkür ederek başladığı açıklamasında, "Üç yabancıdan sonra yerli transfer soruluyordu. En büyük bombayı Halil ile patlattık. Trabzonspor’da transfer bitmez. Yarın yeni transferler için de sürprizler yapabiliriz" ifadesini kullandı.

HANGİ NUMARALARI GİYECEKLER?

İmza töreninde 23-30 Temmuz tarihlerinde Trabzon’da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın maskotu "Hamsi" ye de de yer verildi. Halil Altıntop’un 9, orta alanda görev yapacak Adrian’ın ise 86 numaralı formayı giyeceği bildirildi.

HALİL ALTINTOP: ÇOK MUTLUYUM

Halil Altıntop, imza töreninde, törene gelen taraftarlara teşekkür ederek, "Burada olduğum için gerçekten çok mutluyum. Taraftarlara layık olmaya çalışacağım. Buna söz veriyorum.

Elimden geleni bu kulüp için yapacağım. Geçmiş sezondan daha iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. İnşallah hep beraber başarılı bir sezon geçiririz" dedi.

Trabzonspor’a transferi sürecinde enteresan şeylerin yaşandığını vurgulayan Halil, şöyle devam etti: "Kesinlikle Eskişehirspor’a imza için söz vermediğimi söyleyebilirim. Çünkü benim için sözümü tutmak çok önemli. 4-5 hafta önce Eskişehirspor ile temasa geçtik.

Benimle görüşmek istediler. Ben de teşekkür ettim. Kendileriyle sık sık görüştük ve beni ne kadar istediklerini gösterdiler, sağolsunlar. Ben de ’Eskişehir’e geleceğim’ diye söz verdim. ’Kesinlikle Eskişehir’e gitmeden bir karar vermeyeceğim’ dedim. Gittim, gördüm ve gezdim. Söz verdiğim için bu harekette bulundum. Ama Trabzonspor’un bana gösterdiği ilgi bambaşkaydı."

ADRIAN: TRABZONSPOR'U SEVİYORUM

Bordo-mavili takım ile sözleşme imzalayan Polonyalı oyuncu Adrian Mierzejewski ise sözlerine ’Merhaba’ ve ’Trabzonspor’u seviyorum’ diyerek başladı. Türkiye’nin, belki de dünyanın en büyük kulüplerinden birine geldiğinin bilincinde olduğunu dile getiren Mierzejewski, "Dünyanın en büyük hocalarından da biriyle çalışacağım. Bu kadar çılgın ve sevgi dolu bir taraftar önünde oynayacağım için çok heyecanlıyım, acele ediyorum" dedi.

Transferinde Polonya kulübündeki başkanından görüş aldığını söyleyen Adrian, "Bunun dışında yönetim kurulu üyemiz Tuncay Bekaroğlu’ndan bilgi aldım. O bana Trabzonspor hakkında çok güzel bilgiler verdi" diye konuştu.

Halil Altıntop ve Adrian Mierzejewski imza töreninin ardından ellerine aldıkları kemençeyle basın mensuplarına poz verdi. Törenden sonra futbolcular, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne geçti.

Haberin Devamı