Manavgat Halimoğlu: Manavgat'a hizmete devam edeceğiz

Halimoğlu: Manavgat'a hizmete devam edeceğiz

Paylaş
Halimoğlu: Manavgat'a hizmete devam edeceğiz

Halimoğlu: Manavgat'a hizmete devam edeceğiz

Mithat ABAKAN/MANAVGAT,(DHA) - AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu, "Seçimlerde Cumhur İttifakı'na, partimize ve adayımıza oy veren herkese teşekkür ediyoruz. Bu seçimdir, nihayetinde bir aday kazandı. Biz AK Parti olarak Manavgat'a hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Hasan Öz ve partinin yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Halimoğlu toplantı öncesi Josef Sural'ın yaşamını yitirdiği 6 futbolcunun da yaralandığı kazaya ilişkin Alanyaspor camiasına başsağlığı ve acil şifalar dileklerini iletti. Yerel seçimlerin ardından sağlıklı değerlendirme yapmak için beklediklerini belirten Başkan Halimoğlu, "Seçimlerde Cumhur İttifakı'na, partimize ve adayımıza oy veren herkese teşekkür ediyoruz. Bu seçimdir, nihayetinde bir aday kazandı. Biz AK Parti olarak Manavgat'a hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı'nda 3 üyenin iş yoğunluğu ve ailevi sebepler sonucunda görevlerinden istifa ettiğini aktaran Başkan Yusuf Halimoğlu, "Bu arkadaşlarımızla ilgili sosyal medyada yazılanlar doğru değildir. Bu arkadaşlarımız en başından beri bizim yanımızdaydı. Bundan sonra da yanımızda olacaklar. Sadece iş yoğunlukları ve ailevi sebeplerle yönetim kurulundaki görevlerinden istifa ettiler" diye konuştu.

HASAN ÖZ: HERKESE TEŞEKKÜRLER

Belediye Başkan adayı Hasan Öz de Alanyaspor camiasına başsağlığı ve acil şifalar dileklerini iletti. Hasan Öz, "Seçimlerde bana oy veren ve vermeyen bütün Manavgatlılara teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı, AK Parti ve MHP yöneticilerine, Ülkü Ocaklarına, her iki partinin mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet yarışıydı. Vatandaşlarımız tercihlerini yaptı" dedi.

'ELEŞTİRİLER YERSİZ VE MESNETSİZ'

Seçimlerin ardından aday belirleme süreci ve kampanyada görevli 3 kişiyle ilgili son günlerde ağır eleştirilerde bulunulduğunu ve bunların haksız eleştiriler olduğunu kaydeden Hasan Öz, "Aday belirleme süreci genel merkez tarafından yürütülmüştür. Adaylık bana tevdi edilmiştir. Bizatihi Cumhurbaşkanımızın onayından geçen süreçle ilgili kimsenin söz söylemeye hakkı yoktur. Seçim kampanyasında görev alan 3 arkadaşımla ilgili eleştiriler ise haksız ve mesnetsizdir. Manavgat'ta başkanları kendilerinin belirlediğini düşünen siyaset simsarları, bazı kişilere karşı geçmişten kaynaklanan husumetlerini, benim, arkadaşlarımın ve partimin üzerinden devam ettirmeye kalkışmasın" diye konuştu.

Hasan Öz, siyasi olarak yerinin AK Parti olduğunu belirterek, bundan sonra partide kendisine hangi görev verilirse canla başla çalışacağını da sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı