Gündem Hamile eşini tek kurşunla öldürdü

Hamile eşini tek kurşunla öldürdü

Paylaş
Hamile eşini tek kurşunla öldürdü

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde önceki gece Şükrü Bakaçhan (20), 9 ay önce evlendiği amcasının kızı 6 aylık hamile eşi Lütfiye Bakaçhan'ı (22) öldürdü

Şükrü Bakaçhan, başından tek kurşunla bebeğiyle birlikte ölen eşini kazara vurduğunu öne sürdü. Evinde genç kadının cesedinin bulunmasıyla birlikte harekete geçen ekipler, çiftin kaçarak evlenmesi nedeniyle olayı “töre cinayeti” şüphesiyle üzerinde durdu ve aileden 8 kişiyi gözaltına aldı.

Şükrü Bakaçhan, saatler süren sorgunun ardından cinayeti töreden dolayı işlemediğini, aksine ağabeyiyle tartıştığı sırada kazara tetiğe dokunması sonucu eşinin ölümüne yol açtığını öne sürdü.

Şükrü Bakaçhan., şunları söyledi: “Dün akşam (önceki) evdeyken ağabeyim geldi ve yeniden bana borç verdiği para ve altınları istedi. Param olmadığını söyleyince yeniden tartışmaya başladık. Evdeki ruhsatsız tabancamı alarak korkutmak için Hikmet’e doğrulttum.

Bu sırada Lütfiye ile annem aramıza girdi. Bir anda elim tetiğe dokundu ve mermi eşimin kafasına isabet etti. Lütfiye yere düştü ve öldü. Cinayeti gizlemek ve cezaevine girmemek için plan yaptım.

Silahı evin duvarları arasına gizledim. Sonra eve yeni gelip cesedi bulmuş gibi çığlıklar attım.”

Şükrü Bakaçhan’ın ağabeyi ile annesi de aynı yönde ifade verdi. Lütfiye’nin babası ile ağabeyi serbest bırakıldı.