Türkiye (Son Dakika) Hamile yengesini yumruklayarak öldürdü!

Hamile yengesini yumruklayarak öldürdü!

Paylaş
Hamile yengesini yumruklayarak öldürdü!

Diyarbakır'da 8.5 aylık hamile Zeynep Taş (25), tartıştığı kayın biraderi Mehmet Taş'ın attığı yumruk nedeniyle düşüp başını çarptı. Hastaneye götürülen Taş'ın bebeği sezaryenle alınırken, genç kadın hayatını kaybetti

Olay, Bismil’in Yağmur Köyü’nde dün meydana geldi. İki çocuk annesi 8.5 aylık hamile Zeynep Taş, eşi Nurettin Taş’ın evde olmadığı sırada kayın biraderi Mehmet Taş, iddiaya göre kendisine yemek hazırlamasını istedi.

Haberin Devamı

YEMEK HAZIRLAMADI DİYE...

Zeynep Taş, "Ben hasta ve hamileyim, sana yemek hazırlayamam" dedi. Bunun üzerine çıkan tartışma sırasında Mehmet Taş, yengesine yumruklarla vurmaya başladı. Aldığı yumruk darbeleri sırasında iddiaya göre başını duvara çarpan Zeynep Tay bayıldı.

ÖKSÜZ KALDI

Yakınları tarafından Bismil Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Zeynep Taş’ın hemen tedavi altına alındı. Doktorlar, Taş’ın karnındaki bebeği sezaryenle aldı. Kız bebek, Diyarbakır Kadın ve Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Zeynep Taş ise doktorların tüm çabasına karşın öldü. Zeynep Taş, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Yağmur Köyü’nde toprağa verildi.

Yengesinin ölümüne neden olmakla suçlanan Mehmet Taş, gözaltına alındı ve jandarmada sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

HASTANEDE ’DAMDAN DÜŞTÜ’ DEMİŞLER

Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde tartıştığı kayınbiraderi Mehmet Taş, tarafından dövülen Zeynep Taş’ın, yaşamını yitirdiği hastaneye yakınları tarafından "Damdan düştü" diye götürüldüğü ortaya çıktı. Diyarbakır’da yapılan otopside ise Zeynep Taş’ın boynunda sıkma izler olduğu belirtildi.

Bismil Devlet Hastanesi’nde görevli Doktor Cemil Oglak, dün saat 09.30’da Acil servise hayati fonksiyonları ve bilinci kapalı hamile bir kadının getirildiği bilgisi üzerine kendisine haber verildiğini belirterek şunları söyledi:

"Travma nedeniyle bilinci kapalı olan hamile bir kadın acil servise getirildi. İlk yaptığım muayenede, hayati fonksiyonlarının çalışmadığını fark ettim. Kadının da hamile olduğunu gözönüne alarak hemen karar vermek durumunda kaldık. Bu tip durumlarda çok acil karar verip uygulamak lazım. Biz de hemen acil bir operasyonla bebeği anne karnından aldık. Başarılı bir operasyon oldu. Bebeği, Diyarbakır Çocuk Hastanesi’nde görevli uzman bir meslektaşımla konuştuktan sonra ambulansla Diyarbakır’a sevk ettik. Sağlıklı ve kız olan bebeği Diyarbakır’a gönderdik" dedi.

Haberin Devamı

DHA