Silifke Hamit Tuna Silifke'yi ziyaret etti

Hamit Tuna Silifke'yi ziyaret etti

Paylaş
Hamit Tuna Silifke'yi ziyaret etti

Hamit Tuna Silifke'yi ziyaret etti

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de, Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, "'Ben yaptım oldu' mantığı ile değil, birlikte yapma anlayışını ortak akılla ortaya koymak sureti ile Sayın Lütfi Elvan'ın himayelerinde bu kenti metropol bir kent yapacağız" dedi.
Tuna, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Lütfi Elvan ile birlikte Silifke ilçesini ziyaret etti. Tecrübeli bir belediye başkanı olduğunu belirterek, seçilmesi halinde Mersin'e önemli kazanımlar sağlayacağına dikkat çeken Tuna, "Sırça köşklerden belediyecilik yapmadık, yapmayız da. Silifke'de inşallah Mücahit Aktan, büyükşehirde şahsım Hamit Tuna'ya iki elinizi de verin, belediyecilik nasıl yapılır sizlere gösterelim. Her şey de mütevaziyiz ama projecilik konusunda asla değiliz. Kıt imkanlarla Toroslar'da neler yaptığımızı biliyorsunuz. Bu dönemde Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayıyız. Arkamızda Sayın Bakanımız Lütfi Elvan var. Biz proje hazırlayacağız ve Sayın Elvan'a sunacağız. İşimizin bürokrasi kısmındaki hızlanmasını ve dinamik yapıya kavuşmasını sağlayacağız. 'Ben yaptım oldu' mantığı ile değil, birlikte yapma anlayışını ortak akılla ortaya koymak sureti ile Sayın Lütfi Elvan'ın himayelerinde bu kenti metropol bir kent yapacağız" diye konuştu.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan ise Mersin'e önemli hizmetlerin kazandırılması için Cumhur İttifakı'nın desteklenmesini istedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı