Spor Hamit Türkiye'yi düşünmüyor

Hamit Türkiye'yi düşünmüyor

Paylaş
Hamit Türkiye'yi düşünmüyor

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Hamit Altıntop, Türkiye'ye gelmek için henüz erken olduğunu söyledi

"İngiltere ve İspanya ligleri beni cezbediyor. Fakat ben gideceğim takımdaki hedefler yanında o takıma uyum sağlayıp sağlayamayacağıma bakarım. Onun için para ikinci planda gelir bende" diye konuşan Hamit Altıntop sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olduğunu vurgularken, "Transfer mevsiminde transfer dedikodularının olması doğal.

Şu anda dünyanın en büyüklerinden, birçok futbolcunun rüyalarını süsleyen bir kulüp olan Almanya'nın rekortmen şampiyonu Bayern Münih'te futbol oynuyorum. Bu sezon uzun bir süre yedek kalmama rağmen oldukça da huzurluyum ve mutluyum.

Bayern'deki misyonumu henüz tamamlamadım. Bayern'den gelecek teklif yanında diğen teklifleride inceleyeceğim. Benim için en hayırlısı olacak kararı vermek istiyorum.

Fakat biz profesyonel futbolcular hiç bir zaman 'Asla' dememeli. Zira herşey olabilir. Gelecek sezon yolumuz nereye gider belli olmaz. İlerki yıllarda düşünebileceğim Türkiye'nin ise benim ve kardeşim Halil için henüz erken olduğunu söyleyebilirim" dedi.

"EL SIKIŞMADIK"

Hamit Altıntop'un Menajeri Reza Fazeli ise iddialarının spekülasyondan öteye bir şey olmadığını dile getirip "Hamit dünyanın her takımrda oyanayacak kapasitede üstün vasıfları olan bir futbolcu.

Kendisine gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Bayern'in teklifini de değerlendereceğiz. Sadece şunu söyleyebilirim , hiç bir takımla el sıkışmadık" diye konuştu.

"AVRUPA'DA FUTBOL HAYATIMIZI SÜRDÜRMEKTEN YANAYIZ"

İkiz kardeşi Hamit'in sezon sonuda sözleşmesinin biteceğinin altını çizen Halil ise şunları söyledi: "Hamit ile her gün telefonda konuşuyoruz. Son kez Frankfurt'taki maçta kendisini gördüm.

Hamit ve ben şu anda Türkiye'yi düşünmüyoruz. Almanya başta olmak üzere Avrupa'da futbol hayatımızı sürdürmekten yanayız. İkimizde mücadeleden yılmayız. Tekrar birlikte futbol oynamak isteriz. Ama bu şart değil, zira profesyonellikte yollarımız nereye gider henüz belli değil."

İsa DEVEÇEKEN/FRANKFURT (DHA)

2

Haberin Devamı