Futbol Hamza Hamzaoğlu ile Fatih Terim maç sonrası beraber konuştu
Paylaş
Hamza Hamzaoğlu ile Fatih Terim maç sonrası beraber konuştu

Galatasaray ile Gençlerbirliği arasında oynanan Süper Lig maçının ardından iki takımın teknik direktörü İdlib'de verilen şehitlerle ilgili konuşmak için canlı yayına beraber çıktı. Terim ve Hamzaoğlu'nun sözleri şöyleydi.

İlk sözü Fatih Terim aldı ve şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Allah kimseye evlat acısı vermesin, bu öyle kolay bir şey değil. Ben ülkemizin bir arada durmasının, hepimizin kol kola girmesinden yanayım. Safları sıklaştırma zamanıdır, tam o zamandır bu zaman. Ümit ederim ülkede herkes aynı dili konuşur, sadece bizler değil, her platform.

Ne muhalefeti, ne iktidarı, herkesin aynı dili konuşma zamanı. Biz bu ülke için Ay yıldızı taşıdık, 50 senedir İstiklal Marşı söylüyoruz sahalarda. Birinin ayağına taş değmesi bizi herkesten fazla üzer. Kritikleri bugün oradaki arkadaşlarımıza bırakıyoruz, bir dahaki sefere bunun acısını çıkarırız. Geçen haftaki önemli galibiyettten sonra taraftar oyuncusunu çağırmıyorsa ve sadece ülkeye, milletine tezahürat yapıyorsa benim söyleyeceğim bir şey yok, mesaj çok açık."

Haberin Devamı

Hamzaoğlu'nun açıklamaları ise şu şekilde oldu:

"Biz hep zor günlerde bir araya geliyoruz, iyi günlerde de yan yana olmalıyız. Hocamla ülkenin milli takımına hizmet etttik. Oyuncularımız sahada mücadele etti, rakip olduk ama biz hep beraberiz, oyuncularımız da maçtan sonra birbirine sarılıyor. Düşmanlığı falan bir kenara bırakalım, kötü günlerde olduğu gibi hep birlikte olalım. Bu ülke bizim, bu vatan bizim, bu evlatlar bizim."