Spor Hamza Hamzaoğlu'ndan transfer açıklaması

Hamza Hamzaoğlu'ndan transfer açıklaması

Paylaş
Hamza Hamzaoğlu'ndan transfer açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ara transfer döneminde yapacakları hamleler konusundan net konuştu

Cim Bom'un teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, GSTV'de transfer politikalarıyla ilgili açıklama yaparken, istediği oyuncuyu da işaret etti. Teknik adam, "Savunma için Uğur Demirok listemizde. Önce Akhisar'la görüşeceğiz. Ne şekilde nasıl transfer edebiliriz bakacağız. Başka alternatifler de var. Görüşmelerimiz sonrası kesin karar verilecek" dedi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in açıklamalarını da değerlendiren Hamzaoğlu, şunları söyledi:

Fatih hoca bugün içinde bulunduğunuz durumun tüm gerçekliğini ortaya serdi. Herkes bunu biliyor ancak dillendiremiyordu. Bir şeyileri geliştirmek istiyorsak nerede olduğumuzu bilmemiz gerekiyordu. Umarım artık bunu bilerek hareket ederiz. Bu bir milattır, başlangıçtır. Herkesin bir şeyler yapması gerekecek. Fatih hoca bunu Galatasaray'a ilk geldiği zamanlarda da dile getiriyordu. Bizim evde otururken Hakan'a, 'Yurtdışından teklif varsa gidin, bana teklif gelse hemen giderim' diyordu. Bunu hiç oyuncu göndermediğimiz zamanlar söylüyordu Fatih hoca.

"Altyapı olmazsa üst yapı da olmaz"

Altyapıya önem verilmesinin gerektiğini ifade eden genç teknik adam, "Şu dönemde maalesef hocanın söylediği gibi bir tek Arda var. Oyuncu sayısını hocalarla da birleştirip artırmamız gerekiyor. Yöneticilerin, başkanların altyapıya bakış açılarını biliyoruz. Birçok kulüp 'altyapıları kaldıralım' dense kabul eder. Bilinmeyen bir şey var. Onlar olmazsa üst yapılar asla yaşayamaz. Altyapılar çok önemli bizim için. Gerekli değeri vermeliyiz." sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı