Magazin Hande Ataizi Talat Bulut taciz hikayesi: Van Gölü krizi nedir?

Hande Ataizi Talat Bulut taciz hikayesi: Van Gölü krizi nedir?

Paylaş
Hande Ataizi Talat Bulut taciz hikayesi: Van Gölü krizi nedir?

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Talat Bulut'un dizide kostüm asaistanı Özge Şimşek2i taciz ettiği iddia edilmişti. Ünlü oyuncu Hande Ataizi de olaya müdahil olarak Talat Bulut'un yıllar önce kendisini de taciz ettiğini söyledi. Bu gelişme sonrası Hande Ataizi Talat Bulut taciz hikayesi merak edildi.

Dün magazin dünyasına bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Yasak Elma dizisinde kostüm asistanı olarak çalışan 19 yaşındaki Özge Şimşek, Talat Bulut'un kendisini taciz ettiğini söyledi. Talat Bulut'un avukatı açıklamalarda bulunarak iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Bu gelişmeler yaşanırken ünlü oyuncu Hande Ataizi de olaya müdahil olarak Talat Bulut'un yıllar önce kendisini de taciz ettiğini belirtti.

Haberin Devamı

'O KIZA HELAL OLSUN'

Hande Ataizi de 18 yıl önce “Melekler Evi” filmindeki rol arkadaşı Talat Bulut’u tacizle suçlamıştı. Talat Bulut’un tekrar tacizle gündeme gelmesi üzerine Hande Ataizi, “Dünyada tacize karşı bir ayaklanma var. Kadınlar artık daha cesur. Ben de o dönem o tarz şeyler yaşadım. Bu emekçi kız, korkmamış dava açacağını söylemiş, helal olsun” dedi.

VAN GÖLÜ KRİZİ NEDİR?

Talat Bulut’u 18 yıl önce de ‘Melekler Evi’nde başrolü paylaştığı Hande Ataizi şöyle suçlamıştı. “Beni gece 02.30’da otel odasına senaryo çalışmaya, sonra da Van Gölü’ne girmeye davet etti.” Çıldıran Talat Bulut’dan cevap gecikmemişti: “Sanatçı kimliği olmayanlar savunma mekanizmalarında dahi cinsel kimlikleriyle öne çıkmak isterler. Bunları ara sıra tuvalet penceresinde sıkışmış görebiliriz.”

Haberin Devamı