Magazin Hande Erçel hem hüzünlendi hem de hüzünlendirdi

Hande Erçel hem hüzünlendi hem de hüzünlendirdi

Paylaş
Hande Erçel hem hüzünlendi hem de hüzünlendirdi

Geçtiğimiz yıl annesini kaybeden Hande Erçel'in Instagram'dan paylaştığı mesaj hüzünlendirdi. Annesiyle ilgili duygularını yazıya döken Erçel'in anne özlemi cümlelerine işte böyle yansıdı...

Hande Erçel, geçtiğimiz Ocak ayında kanser hastalığı nedeniyle kaybettiği annesi Aylin Erçel'in 1. ölüm yıldönümünde duygusal bir paylaşım yaptı. Erçel, Instagram'dan yaptığı bir paylaşımla anne özlemini dile getirirken herkesi duygulandırdı.

Haberin Devamı

İşte Erçel'in o mesajı:

"Biz büyürken evde 3 kızdık böyle.3 deli kız... Sen aramızdan ayrılalı 1 sene oldu , biz yine 3 kızız.. Senin öğretilerinle büyüyoruz, büyütüyoruz..

Her gün daha da özlüyorum seni pudram..Her adımım sana biraz daha gurur vermek için, biraz daha yüzünü güldürmek için.. Yapamam dediğim o zamanlara bakıyorum omzumda hiç düşünemediğim kadar büyük yükleri taşıma kuvvetim varmış.. Annem olduğun için çok şanslıyım.

Senden öğrendiklerimle gurur duyuyorum. Beni daha da insan kılan bu acıyla öğrendiklerimle de.. Sevginin enerjisi her şeyi sarıp sarmalarmış. Edep en güzel cevapmış.. Yaşarken tek kendi başına geldiğini düşünenlere yalnız değilsiniz demek istediğim için yazıyorum bunları.

Haberin Devamı

Kıymet bilmek çok kıymetli.."

Geçtiğimiz günlerde doğum yapan Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel kızına 'Aylin Mavi' ismini vermişti.