Magazin Hande Yener sorusu Berksan'ı kızdırdı

Hande Yener sorusu Berksan'ı kızdırdı

Paylaş
Hande Yener sorusu Berksan'ı kızdırdı

Şarkıcı Berksan, önceki gece sahibi olduğu Asmalımescit Çilek Pera’da sahne aldı. Sahne sonrası Hande Yener sorulunca Berksan çıldırdı

Sahne öncesi soruları yanıtlayan Berksan, "Sevgililer Günü için özel bir gece hazırladık. Birlikte çok eğleneceğiz" dedi.
14 Şubat'a bu sene de yalnız girdiğini belirten Berksan, "Annem çok baskı yapıyor, torun istiyor. Aşktan yana şansım yok" dedi.

BERKSAN: HANDE KONUSUNU HİÇ AÇMAYIN



Yakın zamanda markasını Avrupa'ya taşıyacağını belirten şarkıcı, gazetecilerin "Hande Yener de Amerika’ya mekan açacakmış" demesi üzerine, "Hande konusunu hiç açmayın, yeter artık hakkında konuşmak istemiyorum" diyerek DJ kabininin başına geçti.




BERKSAN VE HANDE YENER'İN ARASI DEMET AKALIN YÜZÜNDEN AÇILMIŞTI


Geçen senelerde birbirlerini 'kardeşim' olarak ilan eden Hande Yener ve Berksan'ın arasına Demet Akalın girmişti! Hande Yener, ezeli rakibi Demet Akalın'ın Berksan'la ilgili paylaşımlar yapması sonucunda Berksan'a arkasını döndü.

Instagram'dan Berksan'ı öven paylaşımlar yapan Demet Akalın'ın bu hareketi Hande Yener'i rahatsız etti. Geçen yıl yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ikilinin arası Demet Akalın yüzünden bozuldu. İki dost uzun süredir küs ve hiç konuşmuyorlar.

Haberin Devamı