Gündem Hangi illerde okullar tatil? (14 Ocak okullar tatil mi?)

Hangi illerde okullar tatil? (14 Ocak okullar tatil mi?)

Paylaş
Hangi illerde okullar tatil? (14 Ocak okullar tatil mi?)

Herkes 'Bugün okullar tatil mi? 14 Ocak'ta hangi illerde okullar tatil?' sorularının cevabını merak ediyor. İşte 14 Ocak'ta tatil olan okullar

Yurdu etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle bazı illerde eğitime ara verildi. Peki 14 Ocak'ta hangi illerde okullar tatil? İşte 14 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller;

Haberin Devamı

BİTLİS

Bitlis'in Tatvan ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe merkezi ve bağlı köylerde bulunan ilk ve orta dereceli okullarda, 14 Ocak (pazartesi) için eğitim-öğretime bir gün ara verildi. Aynı gün kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personellerin de izinli sayılacağı belirtildi.

Adilcevaz ve Ahlat ilçelerinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle her iki ilçede bulunan ilk ve orta dereceli okullar 14 Ocak için bir gün süreyle eğitim-öğretime ara verildiği duyuruldu.

Bitlis’in Mutki ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar, Güroymak’da ise taşımalı eğitim kapsamında olan 12 köy ve 5 mezra okulunda, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 14 Ocak için bir gün ara verildi.

Haberin Devamı

Mutki ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçede bulunan ilk ve orta dereceli okullar, Güroymak ilçesinde ise taşımalı eğitim kapsamında olan 12 köy ve 5 mezra okulu 14 Ocak için bir gün tatil edildiği belirtildi.

IĞDIR

Iğdır’da yoğun kar yağışı nedeniyle merkez Kervansaray, Gülpınar ve Tuzluca ilçesinde okullar bir gün tatil edildi. Iğdır’da etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken okullar bir gün süreyle tatil edildi. Iğdır’da merkez Kervansaray, Gülpınar ve Tuzluca ilçesinde olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle okullar pazartesi günü tatil edildiği bildirildi.

VAN

Van'ın Çatak ilçesinde yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava şartları nedeniyle ilk ve ortaokullar tatil edildi. Konuyla ilgili Çatak Kaymakamı Hamza Türkmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlçemiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda 14 Ocak 2019 Pazartesi günü eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir" ifadelerine yer verdi.