Magazin Harika Avcı'nın eşinden yok artık dedirten iddia

Harika Avcı'nın eşinden yok artık dedirten iddia

Paylaş
Harika Avcı'nın eşinden yok artık dedirten iddia

Geçtiğimiz günlerde Harika Avcı 5 yıldızlı bir otel odasında tek kurşunla yaralanmıştı. Kimlerine göre Avcı intihara teşebbüs etmişti. Harika Avcı'nın kendisinden 24 yaş küçük eşi ilk kez konuştu ve yok artık dedirten iddialar ortaya attı

Ünlü oyuncunun kendisinden 24 yaş küçük olan eşi İbrahim Öztürk, Avcı’nın ciddi ruhsal sorunları olduğunu ve yıllarca kendisine psikolojik şiddet uyguladığını iddia etti.

Haberin Devamı

Bu güne kadar sessizliğini koruyan Öztürk, "Harika ve onun yalanlarına inanan Azeri bakıcısı, yılbaşından 25 Ocak gününe kadar yediğim içtiğim şeylere ilaç v.s. gibi şeyler karıştırarak neredeyse ölümüme sebebiyet vereceklerdi. Kıvrana kıvrana idrarımdan kan geldi. Harika, pimi çekilmiş el bombası. Şu anda bazı şeyler için çok geç kalınmadan önlem alınmalı diye söyledim ancak olmadı" dedi.

"HER ŞEY ORTAYA ÇIKACAK"

Millet gazetesine konuşan İbrahim Öztürk, ünlü oyuncunun başına gelenlerden bilgisi olmadığını ve mahkemeden çıkan uzaklaştırma kararından bu yana kendisiyle görüşmediğini belirtti. Öztürk ayrıca "Ailem ve ben bu olaylardan ötürü çok yıprandık. Her şey zaten adli makamlara intikal etti orada her şey ortaya çıkacaktır" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı