Futbol Hasan Ali Kaldırım Avrupa'da 1 numara
Paylaş
Hasan Ali Kaldırım Avrupa'da 1 numara

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali, bu sezon takımda en fazla asist yapan isim olurken aynı zamanda Avrupa'daki 5 büyük ligde savunma oyuncuları arasında yine en fazla asist sahibi olan futbolcu konumunda.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 6. haftasındaki derbiye Hasan Ali Kaldırım damga vurdu. Hasan Ali, yaptığı asistin yanı sıra performansıyla da gecenin en iyilerinin başında geldi.

Haberin Devamı

Öte yandan, Opta verilerine göre Hasan Ali Kaldırım, 2018 senesinde Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'de en fazla asist yapan savunma oyuncusu oldu. Hasan Ali'yi 6 asist ile Bayern Münih'ten Kimmich ve Liverpool'dan Andrew Robertson takip ediyor.

Fenerbahçe'de çok sık eleştirilen isimlerden biri olan Hasan Ali Kaldırım'ın 2 topu direkten döndü. Savunma olarak da Quaresma'ya fazla göz açtırmayan milli oyuncu, rakamlarla da etkili olduğunu gösterdi.

Fenerbahçe'nin sol beki Hasan Ali Kaldırım çektiği 4 şuttan 3'ünde kaleye isabetli sağlarken Ayew'in attığı golde asisti yapan isim oldu. 2 kez şut pası veren Hasan Ali Kaldırım, 1 kez de pas arası yaptı.

Hasan Ali Kaldırım ortaya koyduğu performansla taraftarlar tarafından da beğeni topladı. (Futbol Arena)

Haberin Devamı