Spor Hasan Çavuşoğlu: Samet Aybaba yalan konuşmuştur

Hasan Çavuşoğlu: Samet Aybaba yalan konuşmuştur

Paylaş
Hasan Çavuşoğlu: Samet Aybaba yalan konuşmuştur

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Samet Aybaba'nın gündem yaratan açıklamalarına kısa ve sert bir karşılık verdi. Çavuşoğlu, "Samet Aybaba yalan konuşmuştur" suçlamasında bulundu

Teknik direktör Samet Aybaba'nın sabah saatlerinde yaptığı açıklamalar Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan sert bir karşılık buldu. Fanatik'e konuşan Alanya Başkanı, "Samet Aybaba yalan konuşmuştur" dedi.

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Samet Aybaba öyle şeyler söylediyse yalan konuşmuştur. Çünkü beni TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in aradığı doğru değil."

"KARDEŞİ ADNAN'IN..."


"Samet Aybaba'yla görüştük, anlaşacaktık. Ancak daha sonra kardeşi Adnan Aybaba'nın hükümet hakkında konuşmalarının olduğu videoları izledim ve onunla çalışmaktan vazgeçtim. Olay bundan ibarettir. Başka da bir durum yok. Böyle bilinsin."


"HEPSİNİN İSTİFASINI BEKLİYORUM"


Samet Aybaba, Yıldırım Demirören'in elinde böyle bir liste varsa açıklamasını beklediğinin altını çizerek, "Bizi bir terör örgütünün üyesi gibi gösteren, çalışmamızı engelleyen Yıldırım Demirören. Eğer ellerinde böyle bir liste varsa, o listeyi kimler hazırlamışsa onların hepsinden açıklama bekliyoruz. Eğer açıklamayı yapamazlarsa hepsinin istifa etmesini bekliyorum. Savcılarımı göreve davet ediyorum. Futbolun geldiği noktayı, yaşadıklarımızı görüyorsunuz, artık bunun cevabını kamuoyu verir diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Aybaba, yaşanan bu olaylardan sonra Yıldırım Demirören ile bir görüşmesinin olmadığını da sözlerine ekledi.

"Kimin elinde ne varsa ortaya çıksın" diyen Samet Aybaba, "Bu olaya şahit iki arkadaşım daha var. Şimdi bekliyoruz. Karşı taraftan ne açıklama gelecek bilmiyorum. Konu hukuki anlamda çalışmaya başlayacağız. Bugünlere çok zor geliyoruz. Bundan önce de bazı kulüplerle görüşmemiz oldu, acaba ne oldu da olmadı bilmiyorum. Hatta bir tanesinin başkanı beni arayıp, hemen başlayalım dedi, sonrasında futbol şube sorumlusu arayıp sıkıntı var dedi. Ne olup, bitiyor bilmiyoruz. Bu konunun peşini bırakmayacağız, ben bu ülkenin evladıyım." açıklamasında bulundu

Fanatik / Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı