Manavgat Hasan Öz, down sendromlu çocuklarla buluştu

Hasan Öz, down sendromlu çocuklarla buluştu

Paylaş
Hasan Öz, down sendromlu çocuklarla buluştu

Hasan Öz, down sendromlu çocuklarla buluştu

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - CUMHUR İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Down Sendromlular Günü'nde, Manavgat Gevher Nesibe Özel Eğitim Merkezi'nin ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.
Her yıl 21 Mart'ta kutlanan Down Sendromlular Günü'nde gerçekleşen ziyarette Hasan Öz'e AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Göktaş ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.
Gevher Nesibe Özel Eğitim Merkezi'nde öğrencilerle zaman geçiren ve oyun oynayan Hasan Öz, oyuncak dağıtarak öğrencileri sevindirdi. Down sendromlu öğrenciler kamera ve fotoğraf makinesiyle Hasan Öz'le röportaj yaptı.
Bir devletin bireylere verdiği önem kadar güçlü olabildiğini belirten Hasan Öz, "Down sendromunu hiçbir zaman engel olarak görmedik. Onlar bizim çok çok özel çocuklarımız. Aslında onların hiçbirimizden farkı yok. Hatta bazı konularda normal insanlardan çok daha iyiler" dedi.
Down sendromlu çocuklara eğitimlerinde her türlü yardımı sunacaklarını aktaran Hasan Öz, "Ayrıca projelerimiz arasında bulunan Down Cafe'yle bu kardeşlerimizin toplumla daha iyi iletişim kurmalarını sağlayacağız. Manavgat'ta onların farklılıklarını hissettirmeden toplum içerisinde daha iyi yerlere gelmelerini sağlayacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı