Türkiye (Son Dakika) Hasta kadına hastanede tecavüz!

Hasta kadına hastanede tecavüz!

Paylaş
Hasta kadına hastanede tecavüz!

Samsun'da çalıştığı hastanede tedavi gören bir kadın hastaya hastane içinde tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan 2 çocuk babası hasta bakıcının yargılanmasına başlandı

Olay, İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi’nde bulunan Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde yaklaşık 2.5 ay önce meydana geldi. İddiaya göre, Sinop’tan olaydan 8 gün önce tedavi için Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne getirilen 29 yaşındaki C.K. adlı kadın, memur kadrosunda bulunan ancak hastanede hasta bakıcı olarak görev yapan evli ve 2 çocuk babası C.H.’nin (50) kendisini kapalı hastaların bulunduğu bölüme atmakla tehdit ederek tecavüz ettiğini iddia etti.

Haberin Devamı

Şikayet üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan C.H., C.K.’ye tecavüz etmediğini, elle tacizde bulunduğunu savundu. Samsun Adliyesi’ne sevk edilen C.H., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Hasta bakıcı C.H. hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Yargılanmasına başlanılan C.H., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. 18 yıldır Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde çalıştığını belirten C.H., "Memur statüsündeyim ancak hastanede hizmetli olarak görev yapıyorum. Mağdureyi telefonla konuşurken yakaladım. Gece sigara içmek için tuvalete gittiğini gördüm. Bana ’Benim sigara içtiğimi kimseye söyleme’ dedi. Gece kendi odamda oturuyordum. Mağdure benim odama geldi. Sonra gelen hastaları yatırdım. Sonra ’Benimle cinsel ilişkide bulundu’ demiş. İdareden çağırdılar. ‘Böyle bir şey yapmadım’ dedim. Akşam da eve polisler geldi. Emniyette ne konuştuğumu bilmiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Bunun üzerine hakim, şüphelinin poliste suçu itiraf etmesiyle ilgili ifadesini okudu. Polisteki ifadesini kabul etmeyen C.H., polisi suçlayarak, "Benim şimdiki ifadem doğrudur" savunmasını yaptı.

C.H.’nin avukatı ise, müvekkilinin şeker ve astım hastası olduğunu, bu nedenle fiziki olarak cinsel birleşmeyi sağlama yönünde imkansız hali olabileceğini ileri sürdü.

Mahkemeye heyeti, C.H.’nin cinsel birleşimine hastalığının mani olup olmadığının araştırılması ve tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteleyerek, CH.’nin tutukluluk halinin devamına karar verdi.

İHA