Gündem Hasta taşıyan ambulans kaza yaptı

Hasta taşıyan ambulans kaza yaptı

Paylaş
Hasta taşıyan ambulans kaza yaptı

Ankara'da, baygınlık geçiren bir kız öğrenciyi taşıyan ambulans, kırmızı ışıkta otomobile çarparak devrildi: 2 yaralı

Çankaya’da baygınlık geçiren bir kız öğrenciyi hastaneye götürmeye çalışan ambulans, kırmızı ışıkta bir otomobile çarparak devrildi. Kazada biri sağlık görevlisi, diğeri öğrencinin yanındaki arkadaşı olmak üzere 2 kişi hafif yaralandı.

Haberin Devamı

Çankaya ilçesinde okulda bayılan kız öğrenciyi hastaneye götüren Ramazan Demir yönetimindeki ambulans, Etiler Orduevi kavşağında kırmızı ışıkta geçtiği sırada Soner Altıntaş yönetimindeki otomobille çarpıştı.

>>BİR AMBULANS KAZASI DA İSTANBUL'DA

Kazada ambulansta bulunan hasta öğrencinin öğrenci arkadaşı ile sağlık görevlisi Funda Yücel hafif yaralandı. Gelen ambulanslarla Funda Yücel, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, hasta öğrenci ile yaralanan arkadaşı ise Gazi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

GEÇİŞ ÜSTÜNLÜĞÜ

Kaza yerine gelen polislere bilgi veren ambulan şoförü Demir, kendisine kırmızı ışık yanmasına rağmen geçiş üstünlüğü bulunduğu için kavşağa girdiğini belirterek, bütün sürücülerin durduğunu ancak Altıntaş’ın ambulansı fark etmeyerek yola çıktığını söyledi.

Bu arada otomobil sürücüsü Soner Altıntaş, kaza sonrası sinir krizleri geçirerek gözyaşı döktü. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol, kısa süre sonra araçların kaldırılmasının ardından yeniden açıldı.

Fevzi KIZILKOYUN/ANKARA, (DHA) ANKARA

Haberin Devamı