Türkiye (Son Dakika) Hastane acilinde kan donduran olay! Polisler dakikalarca dövdü

Hastane acilinde kan donduran olay! Polisler dakikalarca dövdü

Paylaş
Hastane acilinde kan donduran olay! Polisler dakikalarca dövdü

İzmir Dikili Devlet Hastanesi acil servisinde çekildiği belirtilen görüntüler kan dondurdu. Görüntülerde, polis ekip otosu ile getirilen elleri kelepçeli bir kişiye şiddet uygulandığı ortaya çıktı. Acil servisin içinde ve bahçesinde devam eden dayak dakikalarca devam etti. Son gelen bilgilere göre polisler görevden alındı

Dikili Devlet Hastanesi kamera kayıtlarına göre olay, 30 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşti. İddiaya göre, akşam saat 21.00 sıralarında hastaneye ekip otosuyla getirilen elleri kelepçeli bir kişi polis tarafından darp edildi. Hastanenin güvenlik kameraları da o anları kaydetti.

GÖREVDEN ALINDILAR


2 kişinin darbedilmesine ilişkin güvenlik kamerası kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından kimlikleri tespit edilen 3 polis memurunun görevden el çektirildiği, konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi

51 YUMRUK, 18 TEKME, 1 TOKAT…


İHA'ya göre, kameraların görüş açısının dışında da dayak devam etti. Görüntülerde; üniformalı polisler ile sivil kişilerin, elleri arkadan kelepçeli şahsa, toplamda 51 yumruk, 18 tekme ve 1 tokat attığı görülüyor.


YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA YOK


Konuyla ilgili Dikili Emniyet Müdürlüğü ve Dikili Devlet Hastanesi Başhekimliği görüntü ve iddialarla ilgili açıklama yapmadı.

Haberin Devamı