Gündem Hastane yolunda kaza: 3 ölü, 5 yaralı

Hastane yolunda kaza: 3 ölü, 5 yaralı

Paylaş
Hastane yolunda kaza: 3 ölü, 5 yaralı

Sivas'ın Kangal İlçesi yakınlarında otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kangal'da gece rahatsızlanan 3 yaşındaki torunu Mustafa Polat'ı Sivas’taki hastaneye götürmek için yıla çıkan aileyi taşıyan 55 yaşındaki Yusuf Polat yönetimindeki 58 LC 219 plakalı otomobil, Sivas-Malatya karayolunun 65'inci kilometresindeki Halep Köprüsü'nde saat 01.30 sırılarında karşı yönden gelen 54 yaşındaki Selehattin Yılmaz yönetimindeki 58 EY 341 plakalı minibüs ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, otomobili kullanan Yusuf Polat ile araçta bulunan torunu Mustafa Polat ve 6 aylık hamile olduğu belirlenen 21 yaşındaki Müzeyyin Polat öldü. Otomobilde bulunan Nuri Polat ile minibüs sürücüsü Selahattin Yılmaz, minibüsteki Ömer Yılmaz, Zehra Yılmaz ve Burak Aydın yaralandı.

Yaralılar çağrılan ambulanslarla Kangal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılar burada yapılan ilk müdahale ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza sonrasında birbirine geçen 2 araç 3 saat süren çalışmalar sonucunda kesilerek ayrıldı. Kazada ölen 3 kişinin cesetleri otopsi için Kangal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polat ailesi fertlerinin ilçeye bağlı Yeniköy’de oturduklarını bildirildi.

DHA

Haberin Devamı