Türkiye (Son Dakika) Hastanede yeni doğmuş bebeğe kan donduran işkence!

Hastanede yeni doğmuş bebeğe kan donduran işkence!

Paylaş
Hastanede yeni doğmuş bebeğe kan donduran işkence!

Samsun'da özel bir hastanede çalışan stajyer hemşirenin yeni doğmuş bebeğe yaptıkları izleyenlerin kanını dondurdu. Anneler, babalar, yeni doğmuş bebeklerini öpmeye bile kıyamazken, utanmadan çektiği görüntüleri sosyal medyan da paylaşan sözde hemşire, ağlayan bebeğin yanaklarını ve ağzını sıkıyor, hatta bir ara ağzını eliyle kapatıyor. Skandalın manşetlere taşınmasının ardından Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı

Samsun'da özel bir hastanenin yeni doğan ünitesinde çalışan 2 hemşirenin yeni doğmuş bir bebeğe müdahalesi infial yarattı.

Show Haber'de yayınlanan görüntüde, bebek ağlamaya başlayınca genç hemşire bebeği bir oyuncak gibi tuttu, yatağına yatırdı ve iki yanından ağzını ve yanaklarına bastırarak susturmaya çalıştı. Sözde hemşirenin, bir ara bebeğin ağzını kapattığı da görüldü. Tabi bu sırada bebeğin ağlaması kesilmediği gibi daha da arttı, hatta yüzü kıpkırmızı oldu.


BİR DE DALGA GEÇİYOR!


Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan stajyer hemşire ağlayan bebeğin ağzını kapattığı o anlarda, 'Sonrasında linç ediyorlar' diyerek kamuoyundan gelen haklı tepkilere dalga geçti.


ARKADAŞLARI UYARDI AMA O İŞKENCEYE DEVAM ETTİ


Onu kayda alan arkadaşı bile bir an için içinde bulunduğu hatanın farkına vardı ama o bu işkenceye devam etti.


SAĞLIK BAKANLIĞI İNCELEME BAŞLATTI


Skandal görüntülerin manşetlere taşınması üzerine Sağlık Bakanlığı devreye girdi. Sağlık Bakanlığı’ndan yapılana açıklamada; "Medyada, ’Samsun´da özel hastanede skandal’ başlığı ile yer alan haberler üzerine Samsun İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından inceleme başlatılmıştır" denildi.

İşte o görüntüler...


Haberin Devamı