Türkiye (Son Dakika) Hastaneden kaçtı, canına kıydı

Hastaneden kaçtı, canına kıydı

Paylaş
Hastaneden kaçtı, canına kıydı

Aydın Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi'nde tedavi görürken kaçan 41 yaşındaki Halil Bayraktar, kabloyla kendini asıp canına kıydı. Bayraktar'ın dayısının oğlu Cavit Akhan, "Akşam hastaneden kaçıyor, kimsenin haberi yok" diye tepki gösterdi

Olay, Girne Mahallesi 2165 Sokak Numara 2’de bugün saat 15.30’da meydana geldi. Bir yıl önce eşinden ayrılan ve bir kız çocuğu babası olan Halil Bayraktar, bir süre önce psikolojik sorunlar yaşamaya başladı.

Ailesi tarafından götürüldüğü Aydın Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedaviye alınan Bayraktar, dün akşam saatlerinde hastaneden kaçtı. İki katlı bir evin alt katındaki dairede yaşayan Bayraktar, kabloyla kendini merdiven boşluğundaki demire asıp intihar etti.

Sokaktan geçenler, talihsiz adamı görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, Bayraktar’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Bayraktar’ın cansız bedeni Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YAKINLARI TEPKİ GÖSTERDİ

Halil Bayraktar’ın tedavi gördüğü hastaneden kaçmasına rağmen hastane yetkililerinin kendilerine haber vermediğini iddia eden dayısının oğlu 50 yaşındaki Cavit Akhan, "Halil, eşinden ayrıldıktan sonra psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Eline balta alıp, annesini babasını kovaladığı oluyordu. Hastanede kontrol altında tutuluyordu. Hastaneden kaçmış ama hastane yetkilileri bize haber vermedi" diyerek tepki gösterdi.

Cem ULUCAN/AYDIN, (DHA)

Haberin Devamı