Magazin Hastaneye kaldırılan Cengiz Kurtoğlu taburcu edildi (Cengiz Kurtoğlu'nun sağlık durumu nasıl?)

Hastaneye kaldırılan Cengiz Kurtoğlu taburcu edildi (Cengiz Kurtoğlu'nun sağlık durumu nasıl?)

Paylaş
Hastaneye kaldırılan Cengiz Kurtoğlu taburcu edildi (Cengiz Kurtoğlu'nun sağlık durumu nasıl?)

Arabesk ve fantezi müziğinin önde gelen isimlerinden olan Cengiz Kurtoğlu, konser için geldiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde rahatsızlanarak gece hastaneye kaldırılmıştı. Bugün öğlen saatlerinde sanatçının menajerinden ve doktorundan açıklama geldi ardından da sanatçı taburcu edildi

Cengiz Kurtoğlu, konser için geldiği KKTC'de aniden rahatsızlanarak saat 1.30 da Lefkoşa Burhan Hastanesi'ne kaldırıldı.

Cengiz Kurtoğlu, daha sonra da buradan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesinde sevk edilerek tedavi altına alındı.

ÖĞLEDEN SONRA VİYANA'YA UÇACAK


Cengiz Kurtoğlu'nun menajeri sanatçının sağlık durumuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Ateş ve kusma şikayeti ile hastaneye gitti. Serum takıldı. Sağlık durumu iyi. Bugün İstanbul'a dönüyor. Öğleden sonra da konser için Viyana'ya uçacak"


CENGİZ KURTOĞLU'NDAN VE DOKTORUNDAN AÇIKLAMA


Menajeri açıklama yaptıktan sonra Cengiz Kurtoğlu da doktorlarla birlikte kameralar karşısına geçerek durumunun iyi olduğunu açıkladı. Cengiz Kurtoğlu, bilgi kirliliği adına doktorlarla açıklama yaptığını belirtti.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Dahiliye uzmanı Yrd.Doç.Dr. Gönül Işık Şahlı, "Cengiz bey ufak bir mide rahatsızlığı ve tansiyon yüksekliği şikayeti ile hastanemize başvurdu. Uygun muayeneler ve gerekli tetkikler yapıldıktan sonra durumu stabil altında aslında 24 saat gözlem altında durmasını önerdik ama kendisini iyi hissttiğini ve çıkmak istediğini söyledi. Genel durumu iyi" dedi.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Dahiliye Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Nedim Çakır ise, "Kurtoğlu'nun genel durumu gayet iyi, çıkmasında tıbben bir sakınca yok. Sadece gözlem altında kalmasını istemiştik. Programlarına rahatlıkla devam edebilir. Kendisine kurum adına da geçmiş olsun diliyorum" dedi.

Açıklamanın ardından Cengiz Kurtoğlu taburcu edildi.

Geçen yıl mide küçültme ameliyatı olan Cengiz Kurtoğlu 7 ayda 45 kilo vermişti.


CENGİZ KURTOĞLU KİMDİR?


Cengiz Kurtoğlu, 5 Mayıs 1959 tarihinde Artvin'de doğdu. Öğrenim hayatını Artvin'de tamamlayan Kurtoğlu, bir süre boyunca memleketinde yer alan çay fabrikasında memur olarak çalıştı.

Arhavi'de kurduğu "Ciha Dağı Efsanesi" adlı orkestra ile müzik dünyasına giriş yaptı. Askerlik görevinin ardından dönüşte bir süre Artvin'de kalan Cengiz Kurtoğlu, 1982 yılında İstanbul'a geldi ve ilk kaydını dönemin ünlü plakçılarından olan Şahin Özer'e gönderdi. 1984'teki ilk albümü olan "Sen Sözden Anlamaz Mısın"ı çıkardı. Ardından popülerliğe ulaşan Kurtoğlu, yıllar boyunca çıkardığı albüm ve şarkılarla Türk arabesk müziğinin önde gelen isimlerinden oldu.

Unutulan, Gelin Etmişler, Gelin Olmuş Gidiyorsun, Okul Yılları, Resmini Öptüm de Yattım, Bizim Şarkımız, Küllenen Aşk, Kabul Edemem, Gece Olunca, Yıllarım, Liselim, Duvardaki Resim, Daha Yokluğunun İlk Akşamında gibi şarkılarıyla Türk arabesk müziğinin efsaneleri arasında yer alıyor.

Haberin Devamı