Gündem Hatay'da 8 gündür aranan Ufuk Tatar'dan acı haber

Hatay'da 8 gündür aranan Ufuk Tatar'dan acı haber

Paylaş
Hatay'da 8 gündür aranan Ufuk Tatar'dan acı haber

Hatay'ın Hassa ilçesinde 8 gün önce kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar'ın cansız bedeni bulundu

Ailesiyle yakınlarını ziyarete gittiği Arpalıuşağı Mahallesi'nde kaybolan Ufuk Tatar'ın son görüldüğü su kaynağı ile mahalle ve Amanos Dağları eteklerinde komando, jandarma özel harekat ve AFAD ekiplerinin arama çalışmaları 8'nci gününde de sabahın erken saatlerinde başladı.

Haberin Devamı

UFUK'UN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Eğitimli köpekler ile özel arazi arama insansız hava aracının da destek verdiği arama çalışmalarında ekipler, arama çalışmalarını Yoluklar Mahallesi'ne çevirdi. Arpalıuşağı Mahallesi'ne 5 kilometre uzaklıktaki mahalledeki Katığın Kayası mevkisinde arama yapan güvenlik korucuları, Ufuk Tatar'ın cansız bedenine ulaştı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Hatay Valiliği, Hassa ilçesi Amonoslar kırsalının sert ve dik kayalık bölgesinde bulunan çocuk cesedinin 8 gündür kayıp 6 yaşındaki Ufuk Tatar’a ait olduğunun değerlendirildiğini bildirdi.

Valiliğin internet sitesinden yapılan açıklamada, 1 Temmuz 2018 Pazar günü Hassa ilçesi Arpalıuşağı Mahallesi’nde kaybolan Ufuk Tatar’ı arama çalışmaları esnasında 8 Temmuz 2018 Pazar günü Hassa ilçesi Amonoslar kırsalının sert ve dik kayalık bölgesinde bir çocuk cesedine ulaşıldığı belirtildi. Açıklamada, "Söz konusu bölgede bulunan naaşın Ufuk Tatar’a ait olduğu değerlendirilmekle birlikte, naaşın kimliği ve ölüm nedeniyle ilgili bilgiler adli tıp işlemlerinin tamamlanmasının ardından detaylı olarak paylaşılacak" denildi.

Haberin Devamı

UFUK'UN NAAŞININ 1-2 GÜNLÜK OLDUĞU İLERİ SÜRÜLDÜ

Oldukça zor bir coğrafyada kaybolan Ufuk Tatar'ın 30 metre yüksekliğindeki Antum kayalığından düşme sonucu öldüğü değerlendiriliyor. Yapılan ilk incelemede, cesedin 1-2 günlük olduğu, düşmeye bağlı, vücudunda morluklar oluştuğu ileri sürüldü. Ufuk'un kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiyle belli olacak. Ufuk Tatar'ın cansız bedeninin, yarın Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor.