Merkez Hava Sterilizasyon cihazları ile hasta ve çalışanlar korunuyor

Hava Sterilizasyon cihazları ile hasta ve çalışanlar korunuyor

Paylaş
Hava Sterilizasyon cihazları ile hasta ve çalışanlar korunuyor

Hava Sterilizasyon cihazları ile hasta ve çalışanlar korunuyor

Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-BURSA'da Özel Hayat Hastanesi, misafirlerinin daha steril bir ortamda hizmet alması adına, yüzde 99 oranında Covid-19 virüsünü, yanı sıra mikrop ve zararlı gazları yok ettiği onaylanan Hava Sterilizasyon cihazlarını kullanmaya başladı.

Özel Hayat Hastanesi de Covid-19 ile en ön safhada özveriyle mücadelesini sürdürürken hastaneyi daha da steril hale getirme adına yatırımlarına devam ediyor. Özel Hayat Hastanesi, laboratuvar ortamında test edilerek yüzde 99 oranında Covid-19 virüsünü, yanı sıra mikrop ve zararlı gazları yok ettiği onaylanan Hava Sterilizasyon Cihazlarını kullanmaya başlayarak, hastanede solunan havayı daha da temiz bir hale getirdi.

HASTANEMİZDEKİ STERİL ORTAM DESTEKLENİYOR

Pandemiyle mücadelemiz her şekilde sürüyor diyen Özel Hayat Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Özkul, “Bu zor süreçte çalışmalarımızı sağlık personeli olarak özveriyle sürdürürken bir yandan da mücadelemizi destekleyen yatırımlar yapmaya ve projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Bu anlamda misafirlerimiz ve çalışanlarımızın sağlığını gözeterek, insan sirkülasyonunun fazla olduğu alanlarda havayı filtre eden, virüs yükünü yüzde 99 oranında engelleyen filtre sistemlerini hastanemizin kritik noktalarına yerleştirdik. Cihazlarımız sayesinde havada bulunan mikrop, virüs (COVID-19) ve zararlı gazlar temizleniyor. Biz misafirlerimize ve çalışanlarımıza daha steril bir ortam sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Maske, mesafe ve temizlik konusundan taviz vermeden topyekûn mücadelemizi her koldan sürdürmeye devam etmeliyiz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı