Türkiye (Son Dakika) Havlayan köpeğe bakmak isterken canından oldu!

Havlayan köpeğe bakmak isterken canından oldu!

Paylaş
Havlayan köpeğe bakmak isterken canından oldu!

Erzurum'da bisiklet sürerken villanın bahçesinde havlayan köpeğe bakmak için manevra yapan 63 yaşındaki Ahmet Keleş'e otomobil çarptı. Keleş, kazadan bir hafta sonra hayatını kaybetti.

Aziziye ilçesinde 16 Mayıs günü saat 19.30 sıralarında, köylere giden karayolunda damadı 2 çocuk babası Kerim Tüdeş (35) ile birlikte bisiklet süren Ahmet Keleş, yol kenarındaki bir villanın bahçesinden havlayan köpeğe bakmak için yola doğru manevra yaptı. Keleş'e bu sırada hızla gelen otomobil çarptı.

Haberin Devamı

Savrulup otomobilin üzerine düşen Keleş, yaralandı. Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Keleş’in beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Keleş, 23 Mayıs’ta yaşamını yitirdi.

Keleş'in cenazesi Erzurum Asrı Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.

Kerim Tüdeş, kayınpederinin cenazesinde, "Birlikte bisiklet sürüyorduk. Yolun bir tarafında o, diğer tarafında ise ben vardım. Sohbet ediyorduk. O sırada yolun kenarındaki villalardan birinin bahçesinden köpek sesi geldi. Babam sesin geldiği yöne doğru bakmak için bisikletin yönünü yola doğru çevirdiğinde acı bir fren sesi duydum. Hızla gelen otomobil duramadı ve babama çarptı. Aracın üzerine düşen babam araçla birlikte metrelerce gittikten sonra durabildi. Durumu çok ağırdı. Hastaneye kaldırdık ancak bir hafta sonra yaşamını yitirdi. Çok üzgünüm" dedi.

Haberin Devamı

DHA