Yaşam Hayalindeki ülkeyi bulmak için dünyayı dolaşıyor

Hayalindeki ülkeyi bulmak için dünyayı dolaşıyor

Paylaş
Hayalindeki ülkeyi bulmak için dünyayı dolaşıyor

Kanada'daki tüm varlığını satarak yaklaşık 5 ay önce kızıyla yola çıkan 40 yaşındaki Teresa Bryanton, yeni bir yaşam kurabileceği coğrafyayı keşfedebilmek için dünyayı dolaşıyor

Kanada’daki tüm varlığını satarak yaklaşık 5 ay önce kızıyla yola çıkan 40 yaşındaki Teresa Bryanton, yeni bir yaşam kurabileceği coğrafyayı keşfedebilmek için dünyayı dolaşıyor.

Eşinden ayrılmasının ardından evini, arazileri ile otomobilini satan yoga ve meditasyon uzmanı Bryanton, 4 yaşındaki kızı Ashlayn ile dünyayı dolaşmak için 4 Mayıs'ta ülkesinden ayrıldı.

Uçak ve otobüsle yolculuğunu sürdüren Bryanton ve kızı, Kanada'dan uçakla İngiltere’ye, buradan karayoluyla Polonya, Macaristan, Sırbistan, Hırvatistan, Arnavutluk, Makedonya ve Bulgaristan'ı geçerek Türkiye'ye ulaştı.

Farklı kentleri gezmesinin ardından Bartın'a gelen Bryanton, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun iş stresi ve kalabalık şehir yaşamından sıkıldığını, daha az paraya ihtiyaç duyacağı, doğayla baş başa kalabileceği bir hayat kurmak için dünyayı gezdiğini söyledi.

Kızına daha çok zaman ayırabilmenin yanında kanserle ilgili bir tedavi merkezi kurabileceği yer arayışı için yolculuğunu sürdürdüğünü anlatan Bryanton, "Bugün dünyanın en önemli sağlık sorunlarından biri kanser. Kanserden hayatını kaybeden akrabalarım ve arkadaşlarım oldu. Yerleşip kanser tedavi merkezi kurabileceğim bir yer bulmak için dünyayı geziyorum. Burada ilaçsız, alternatif tedavi yöntemleriyle kanser hastalarının tedavi sürecine yardım etmek istiyorum. Hayattaki enerjileri, güzellikleri görüp yaşamaktan zevk alındığında kanserin yenilebileceğine inanıyorum" diye konuştu.

"TÜRKİYE'YE YERLEŞEBİLİRİM"

Bryanton, dünyayı gezmek için 2 yıllık bir program yaptığını ve olabildiğince çok ülkeyi görmek istediğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Seyahat etmemin sebebi doğru yeri ve doğru insanları bulmak. Alternatif tıpla kanser tedavi merkezi kurmak istiyorum, bunun için yerleşeceğim coğrafyadaki insanlar buna açık olmalı. Organik tarım da yapabileceğim doğal bir yeri keşfedinceye kadar yolculuğumu sürdüreceğim. Yoga ve meditasyon tecrübemle hayatımı kanser tedavisine ayıracağım. Bu yönde bir isteği ve hayali olan varsa bunu birlikte de gerçekleştirebiliriz. Önceliğim Romanya, İspanya, Hindistan veya Fransa ama bana destek verebilecek ve hayalime ortak olabilecek biri çıkarsa Türkiye'ye de yerleşebilirim."

Dünyada yiyeceklerin kimyasallar yüzünden tehlikeli bir hale geldiğini belirten Bryanton, eskiden insanların çok daha sağlıklı olduğunu, kızını organik gıdalarla büyütebileceği bir coğrafyada yaşamak istediğini kaydetti.

Haberin Devamı

AA