Manavgat Hayallerini duvarlara yansıttılar

Hayallerini duvarlara yansıttılar

Paylaş
Hayallerini duvarlara yansıttılar

Hayallerini duvarlara yansıttılar

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi tarafından Side Gençlik Merkezi'nde organize edilen 'Duvar Boyama Sanat Günleri' etkinliği 550 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Manavgat Belediyesi tarafından Side Gençlik Merkezi'nde organize edilen 'Duvar Boyama Sanat Günleri' etkinliği yapıldı. Etkinliğe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediye başkan yardımcıları, belediye meclisi üyeleri, oda başkanları, muhtarlar, öğrencilerin aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Duvar Boyama Sanat Günleri etkinliğinin ilk gününde, Manavgat Belediyesi Kreşi, Manavgat Belediyesi Çocuk Kültür Merkezi öğrencileri, ilçedeki çeşitli okullarda öğrenim gören çocuklar, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri olmak üzere 550 öğrenci, yabancı ressamların katılımıyla duvarları rengarenk boyadı. Emekli edebiyat öğretmeni Ayfer Çakal ile Singapur'dan gelen dünyaca ünlü duvar boyama sanatçıları Abu Jalal Sarimon ve Barry Yeow'un yanı sıra Tacikistanlı sanatçı Faruch Negmatza da Manavgat Belediyesi'nin organizasyonunda öğrencileri yalnız bırakmadı. Eğlenerek duvar boyayan minik öğrenciler için Rusya'dan gelen 11 kişilik ressam grubu, en güzel eserlerini öğrenciler için sergiledi.

Hayattaki en güzel duygunun çocukların yüzündeki mutlulukta yer almak olduğunu belirten Başkan Şükrü Sözen, çocukların mutluluğu ve güzel bir kentte yaşaması için tüm imkanlarını seferber etmeye hazır olduklarını aktardı. Başkan Şükrü Sözen, "Bizler gece gündüz demeden çocuklarımızın mutluluğunu düşünerek, onların güzel bir Manavgat'ta yaşamasını hayal ediyoruz ve bu bilinçle çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmayan çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza aydınlık dolu yarınlar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı