Spor Hayata bağladı!

Hayata bağladı!

Paylaş
Hayata bağladı!

Didier Drogba, 41 bin İtalyan'ın cehenneme çevirdiği Juventus Arena'da, Aslan'ı hayata bağladı. Soğukkanlı bir vuruşla Cim Bom'u öne geçiren Fildişili, gitmek üzere olan maçı yaptığı mükemmel asistle kurtardı

Büyük maçların büyük yıldızı Didier Drogba, zorlu Torino gecesinde bir yıldız gibi parladı. Yılların tecrübesi, geceye 1 gol 1 asistle damga vurdu. Drogba, Cim Bom için altın değerindeki 1 puanın altında imzası olan ilk isimdi. İlk yarıda Juventus savunmacıları ve kaleci Buffon’un peşpeşe yaptığı hatalarda çok soğukkanlı davranan Fildişili santrfor, ağları sarsıp İtalyan taraftarların sesini kıstı! İkinci yarıda da Juve savunmacılarıyla savaşan Drogba, “Gitti” denen maçta 1 puanı getirdi. Juventus’un 2-1 öne geçtiği gol sonrası rakip 18 üzerinde mükemmel yükselen siyahi golcü, Umut Bulut’a mükemmel bir kafa pası verdi. Umut’un şık vuruşu, skorbordu 2-2’ye getirdi. Drogba’nın gollerinin ne kadar önemli olduğu da bir kez daha ortaya çıktı.

O ATARSA YENİLGİ YOK!


Galatasaray, Drogba’nın gol attığı bir maçı daha kaybetmeden bitirdi. Fildişili yıldızın ağları sarstığı 7 karşılaşmada Sarı-Kırmızılı ekip 5 galibiyet, iki beraberlik aldı. Son olarak Antalya’yla 1-1 berabere kalınan mücadelede de Drogba, Aslan’ın tek golünü atmıştı.

Haberin Devamı