Kültür - Sanat Hayata Destek Takımı, yenidoğanlar için koşuyor!
Paylaş
Hayata Destek Takımı, yenidoğanlar için koşuyor!

İnsani yardım kuruluşu Hayata Destek, 12 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek Vodafone 39. İstanbul Maratonu’nda, ihtiyaç sahibi annelere ve yenidoğan bebeklerine destek verecek

#KoşalımDaBüyüsün, #BütünBebeklerBizim kampanyası için koşacak Hayata Destek Takımı, savaş nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalan veya mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan 500 anneye, bebek bakım malzemeleri ve rehberi içeren 250 TL değerindeki Onuncu Ay Paketi’ni armağan edecek.

Kampanya ile ihtiyaç sahibi annelere ulaşacak Hayata Destek Takımı’na katılmak isteyenler, destekol@hayatadestek.org adresine e-posta gönderebilecek. Adım Adım oluşumu çatısı altında yürütülen #KoşalımDaBüyüsün, #BütünBebeklerBizim kampanyasına bağışlar, ipk.adimadim.org sayfası üzerinden, 1 – 28 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Yardımseverlik koşularına 2015 senesinden bu yana katılan Hayata Destek Takımı, bugüne kadar toplam 182 koşucuyla yer aldığı 4 koşu aracılığıyla, afetlerden etkilenen insanlar için yürüttüğü çalışmalarına 226.354 TL’lik kaynak sağladı. Geçtiğimiz Mart ayında Antalya’da yapılan Runatolia’ya 43 koşucuyla katılan Takım, toplanan bağışlarla 120 anneye Onuncu Ay Paketi ulaştırdı.

Haberin Devamı