Magazin 'Hayatımın değiştiği an...'

'Hayatımın değiştiği an...'

Paylaş
'Hayatımın değiştiği an...'

Oyuncu Melike İpek Yalova'dan, Türkan Şoray'ı yaşayan bir efsane olarak nitelendirirken, kendisini ona benzetenlere, "Birazcık el freni çek' derler adama. Yani kim, ona nasıl benzeyebilir?" dedi

Yalova, Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan MBC4 kanalında yayınlanan, ‘Turki Ekstra’ programında sunucu Liada Dahdouh’un sorularını yanıtladı. ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde ‘Kastilya Prensesi Isabella’, ‘Karadayı’ dizisinde ‘Ayten’ karakterini canlandıran Melike İpek Yalova, 1984 yılında İstanbul’da dünyaya geldiğini söyledi.

57’nci Hükümet’in Devlet Bakanı Yüksel Yalova’nın kızı olan Melike İpek Yalova, Bilkent Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün ardından Roma La Sapienza Üniversitesi’nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi’ alanında master yaptığını, babasının da politikacı olması nedeniyle sürekli siyasetin içinde yaşadıklarını söyledi. Yalova oyunculuğa geçişini şöyle anlattı:

"Çok yakın bir arkadaşımla öğle balıkçıya gittim. Orada Allah rahmet eylesin Meral Okay, Mehmet Günsür ve Muhteşem Yüzyıl’ın yapımcısı Nermin Eroğlu varmış. Ben sadece Meral hanım ve Mehmet beyi biliyorum. Nermin hanım yanıma geldi ‘Rol için sizi düşündük. Ne iş yapıyorsunuz hiç bilmiyorum ama bir ara bana uğrar mısınız?’ dedi. Kartını bıraktı. Gittim, deneme çekimi yapıldı. Hepsinin onayı çıktı ve başladım."

"TÜRKAN ŞORAY’A KİM NASIL BENZEYEBİLİR?"


Melike İpek Yalova, ‘Kabadayı’ dizisinde canlandırdığı iniş-çıkışları olan ‘Aylin’ karakterini canlandırdığını, elinden geldiğince rolünü iyi yapmaya çalıştığını söyledi. Yalova, Arap sunucunun, "Sizi Türkan Şoray’a benzetenler var" sözleri üzerine, "Türkan Şoray; yaşayan bir efsane. O yüzden ‘Birazcık el freni çek’ derler adama. Yani kim, ona nasıl benzeyebilir? Ben böyle görüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı