Gündem Hayatında ilk kez trafik cezası alınca çok sevindi: Ne kadar güzel!

Hayatında ilk kez trafik cezası alınca çok sevindi: Ne kadar güzel!

Paylaş
Hayatında ilk kez trafik cezası alınca çok sevindi: Ne kadar güzel!

Adıyamanlı Mustafa Karatürk'e takıldığı trafik uygulamasında ceza yazıldı. Ehliyet aldığı günden beri hayatında ilk kez trafik cezası yiyen Mustafa Karatürk, cezaya sevinip espriler yapınca polisler de şaşkına döndü

Mustafa Karatürk ehliyet aldığı günden beri ilk kez trafik uygulamasına takıldı. Zorunlu sigortasının gününü geçiren Mustafa Karatürk’ün otomobili çekiciyle otoparka çekildi ve 90 TL para cezası yazıldı. Aldığı ilk trafik cezasına sevinen Mustafa Karatürk, yaptığı esprilerle polisleri şaşkına çevirdi.

'NE KADAR GÜZEL BİR ŞEY'


Ceza kesildiği için sevinen sürücüye polisler, çay ikramında bulundu. Hem çayını yudumlayan hem de polislerin yazdığı ceza makbuzunu elinde tutan Mustafa Karatürk, "Polislerimiz hem bize ceza kesiyorlar hem de çay veriyorlar. Ne kadar güzel bir şey" dedi.


'OTOMOBİLİM ONLARA FEDA OLSUN'


Mustafa Karatürk, “Aracımın sigortası bitmiş. Böyle güzel memurlar varken otomobilim de kendilerine feda olsun. 10 yıldan beri ehliyetim var ama ilk defa trafik uygulamasına denk geliyorum. Şu anda otomobilim otoparka çekilecek. Vatan, millet sağ olsun" dedi.