Antalya Hayırseverden okul protokolu

Hayırseverden okul protokolu

Paylaş
Hayırseverden okul protokolu

Hayırseverden okul protokolu

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, hayırsever Osman Bakırcı ile okul protokolu imzaladı.
Antalya Valiliği'nde düzenlenen protokol törenine Vali Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, hayırsever Osman Bakırcı ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Cahit Işık katıldı. İmzalanan protokolle Kepez ilçesi Atatürk Mahallesi'nde 20 derslikli bir ilkokul ve anaokulu yapılacak.
'İHTİYACIMIZ DEVAM EDİYOR'
Hayırsever Osman Bakırcı'yı tebrik eden Vali Karaloğlu, “Bugün yine güzel bir protokolü hep birlikte imzalayacağız. Kepez ilçemiz Atatürk mahallemizde 20 derslikli bir okul protokolü. Osman Beyin Türkiye'nin yedi bölgesinde çeşitli hayırları var. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar Antalya'da doğmuş, Antalya'da ticaretini yapmış arkadaşlarla daha çok protokol yapıyorduk ama Osman Bey Antalya'nın dışından, Türkiye'ye mal olmuş bir inşaat firmasının sahibi. Yurtdışında ve yurt içinde birçok işi var. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah hayrını kabul etsin, kazançlarını bereketlendirsin" dedi.
Antalya'da çok sayıda hayırsever olmasına rağmen hem nüfus artışı hem de kentin sürekli göç alması nedeniyle okul ihtiyacının sürekli devam ettiğine değinen Vali Karaloğlu, ikili eğitime devam eden okullarda da tekli eğitime geçmek için yeni okullara ihtiyaç olduğunu ifade etti. Karaloğlu, hayırseverlerin destekleriyle bu ihtiyacı karşılayacaklarına inandığını ifade etti.
'TÜRKİYE'NİN HER SANTİMETREKARESİ BİZİM'
Türkiye'de yaşayan herkesin eğitime katkı yapması gerektiğine vurgu yapan Osman Bakırcı ise “Türkiye'nin herhangi bir köşesi bizim diye hayır yapılmamalı. Türkiye'nin her santimetre karesi hepimizin. Şırnak'ta yetişen çocuk da Antalya'ya faydalı olabilecek, Antalya'da yetişen çocuk Şırnak'ta faydalı olacak. Bugün yaptığımız hayır değil asli görevimiz. Bizim de yaptığımız işlerin de en başında geliyor. İnşallah Türkiye'nin farklı illerinde yeni hayırlar yapmaya, eğitime destek olmaya devam edeceğiz. Sadece eğitim değil ülkemizi her alanda daha müreffeh kılmak için devletimizin her zaman yanında olacağız" dedi.
Okul protokolünün imzalanmasının ardından Vali Münir Karaloğlu, hayırsever Osman Bakırcı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı