Merkez Hayırseverler, MER-EK aracılığıyla vatandaşa ulaşıyor

Hayırseverler, MER-EK aracılığıyla vatandaşa ulaşıyor

Paylaş
Hayırseverler, MER-EK aracılığıyla vatandaşa ulaşıyor

Hayırseverler, MER-EK aracılığıyla vatandaşa ulaşıyor

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de hayırsever vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin MER-EK Halk Ekmek büfeleri aracılığıyla vatandaşlara ulaşmayı sürdürüyor.
Paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’da hayırsever bir vatandaş daha Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen hijyenik, kaliteli ve uygun fiyatlı ekmeklerden 5 bin satın alarak, vatandaşlara ücretsiz dağıtılmasını sağladı. Böylece, hayırseverler aracılığıyla ekmekler üçüncü kez vatandaşa ücretsiz ulaşmış oldu.
Hayırsever bir vatandaşın satın aldığı 5 bin ekmek, Toroslar ve Yenişehir ilçelerinde yer alan 5 Halk Ekmek büfesinde gün boyu vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırıldı. Geçtiğimiz günlerde 5 bin ve 4 bin ekmek satın alarak vatandaşlara ulaştıran iki hayırseverin ardından üçüncü hayırsever de dayanışma ve yardımlaşmanın önemini hatırlattı.
Halk Ekmek büfesi işletmecisi Çiğdem Nurtok, bir hayırseverin girişimi ile işlettiği büfeye 1000 ekmek getirildiğini belirterek, "İhtiyacı olanlar sürekli alıyorlar. Daha önce de hayırseverlerin bu tür girişimleri oldu. İsim olarak bilmiyoruz ama ekmekler geliyor, biz buradan vatandaşa dağıtıyoruz. Vatandaşlara ilaç gibi geliyor. Çünkü gerçekten alamayan çok insan var. Biz burada bire bir yaşıyoruz. Dağıtmak benim de hoşuma gidiyor. Allah kabul etsin. Ramazan ayında daha da iyi oldu bu. Ekmek dağıtımı gerçekten çok güzel bir şey. Hayırseverimize çok teşekkür ediyoruz. Belediyemize de ayrıca ön ayak olduğu için teşekkür ediyoruz" dedi.
Halk Ekmek büfesi işletmecisi Firdevs Çevik ise vatandaşların yapılan dağıtımdan duyduğu memnuniyetin yüzlerine yansıdığını ifade ederek, "Ücretsiz ekmek dağıtımı var. Hayırseverimiz dağıtıyor. İnsanlarımız için gerçekten iyi oluyor. Halkımız faydalanıyor. Onların memnuniyeti de yüzlerinden belli oluyor. Dua ediyorlar, güzel sözler söylüyorlar" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı