Magazin 'Hayranlarım seni tükürükle boğarlar'

'Hayranlarım seni tükürükle boğarlar'

Paylaş
'Hayranlarım seni tükürükle boğarlar'

Ünlü şarkıcı Alişan, konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Alişan, Mahsun Kırmızıgül'ün kendisini; “Hayranlarımı üzerine salarım seni tükürükle boğarlar” sözleriyle tehdit ettiğini söyledi. Alişan, Mahsun Kırmızıgül'ün ismini bir daha duymak istemediğini belirtti

Alişan, müzik piyasasına ilk girdiği günleri şöyle anlattı:

"Rahmetli Hilmi Topaloğlu'nun zorlamalarıyla bir yere geldim' diyen Alişan, 'Daha önce müzik dünyasının o günlerde en çok konuşulan isimlerinin arasına gireceğim, dizi çekeceğim bu kadar para kazanacağım 3-4 (İbrahim Tatlıses-Özcan Deniz-Mahsun Kırmızgül) kişiden biri olacağım aklıma gelmezdi. Aynalı Tahir dizisini 26 bölüm bedava çektim ancak o dönemler vergi rekortmenleri listesinde 9'ncu sıradaydım."
"Seni 'Alişan' yapan biziz"

Prestij müziğin sahibi Mahsun Kırmızıgül'e borç vererek kendisine de bir albüm çıkardığını söyleyen Alişan, "Daha sonra paramı geri istedim. Mahsun beni 'Biz seni adam etti. Bizim sayemizde para kazandın. Zor günümüzde para verdin, geri istiyorsun. Bir basın toplantısı yaparız, hayranlarımı üzerine salarım seni tükürükle boğarlar. Zor durumdayız bize verdiği parayı geri istiyor ancak Alişan'ı Alişan yapan biziz deriz. Paranı geri vermezsek bizi mahkemeye veremezsin, uğraşırım seninle' diyerek tehdit etti. Daha sonra Hilmi Topaloğlu sayesinde paramı bir hafta sonra aldım. Ancak hala aramız iyi değildir dargınım" ifadelerini kullandı.

"Artık abim değil"

Oya Aydoğan'ın 'Ben sizi bir düğünde yanyana görmüştüm' sözleri üzerine Alişan "Yıllar sonra Mahsun'la karşılaştık, ben yanına gittim sarıldım ama Mahsun soğuk davrandı. Sonra babam geldi, babam onu görünce 'merhaba' dedi, babama da böyle yaptı ve soğuk davrandı. Bana her şeyi yap küçüğüyüm ama babama da yaptı. İnan tanıdık düğün olmasa daha büyük bir şey yapardım, ben de sırtımı döndüm gittim. Mahsun ben sahneye çıkınca düğünü terketti. O günden sonra abim değil. Bir daha ismini duymak istemiyorum" dedi.

"Demet Akalın ile barışmayacağım"


Samimi arkadaşlıklarıyla bir dönem dillerden düşmeyen Demet Akalın ve Alişan arkadaşlığı da programda konuşuldu. Alişan bu konuyla ilglil, "Demet Akalın'la barışmam. 4 buçuk sene oldu, tekrardan bu olayı gündeme getirmek istemiyorum. Bazı arkadaşlıklar arasında geriye dönüş olabilir ancak Demet'le bizim barışmamız mümkün değil" dedi.

Alişan geçtiğimiz günlerde, daha önce Demet Akalın'ın kardeşi Emir Çağ Adanur'a açtığı "hakaret" davasını kazanmıştı.

"Çağla'yı çok özledim"


Alişan'a bir zamanlar dargın olduğu şimdiki partneri Çağla Şıkel de soruldu. Alişan, "15 ay askerlikten sonra işsizlik psikolojiydi gaza geldim, benim hatamdı. Küslüğümüz neredeyse 1.5 yıl sürmüştü, çok özlemiştim, sonuçta 2004-2010 her saniyemiz birlikteydi. Çağla'dan özür diledim o da kabul etti, şimdi aramız iyi" dedi.

Haberin Devamı