Spor Hayrettin görünümlü Emrullah

Hayrettin görünümlü Emrullah

Paylaş
Hayrettin görünümlü Emrullah

Meireles'in ortasında rakibe çarparak kaleye doğru yönelen topu ellerinden kaçıran kaleci Emrullah gole sebep oldu. Ancak işin trajikomik yanı, onun kaleci antrenörünün bir zamanlar Galatasaray'da da benzer goller yiyen Hayrettin Demirbaş olmasıydı

Süper Lig'de kötü günler geçiren ve ligin dibine demir atan Balıkesirspor, Fenerbahçe'ye tek golle kaybederek, kötü gidişini sürdürdü. Kırmızı-Beyazlılar İsmail Ertekin'in teknik direktörlük görevinden istifa etmesinin ardından yerine gelen Kemal Özdeş'le çıktığı ilk maçından şanssız bir golle mağlup ayrıldı. Mücadelenin 40. dakikasında, Sarı-Lacivertliler'de sağ kanatta topla buluşan Raul Meireles'in ortasında rakip futbolcuya çarpan top, havalanarak kaleye doğru gitti. Balkes'in tecrübeli file bekçisi Emrullah Şalk, havadan üzerine doğru gelen topu, yağmurun da etkisiyle ellerinde kaçırdı ve top ağlarla buluştu. Golü yiyen Emrullah büyük bir üzüntü yaşarken, onun kadar morali bozulan bir başka kişi ise, teknik direktör Özdeş'in yardımcılarından kaleci antrenörü Hayrettin Demirbaş'tı!

Hafızalara kazınmıştı

1986-96 sezonunda Galatasaray'ın da kalesini koruyan Demirbaş, oyunculuk döneminde Emrullah'ın dün akşam yediği golün benzerini, kariyerinde birçok kez yiyerek hafızalara kazınmıştı. 27 yaşındaki file bekçisinin hocasının Demirbaş olması, işte bu yüzden trajikomik bir durum ortaya çıkardı. Kanarya'yı galibiyete taşıyan Meireles bile, gole sevinmekten çok, şaşkın bakışlarla tebrikleri kabul etti.

Haberin Devamı