Türkiye (Son Dakika) Hayvan otlatma kavgası kanlı bitti

Hayvan otlatma kavgası kanlı bitti

Paylaş
Hayvan otlatma kavgası kanlı bitti

Nevşehir'in Avanos ilçesinde iki aile arasında hayvan otlatılması nedeniyle başlayan kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Kalaba Beldesi’nde Nuh Yorgancı ile oğlu Levent Yorgancı’ya ait inekler, M.S.’nin pancar ekili tarlasına girdi. İki çifti aile arasındaki başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavgada M.S ve oğlu Y.S. bıçak ve sopalarla Nuh Yorgancı (44) ile oğlu Levent Yorgancı’yı yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma geniş güvenlik önlemleri alırken, yaralanan Nuh Yorgancı ve Levent Yorgancı, sağlık ekipleri tarafından Şevki Atasagun Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan baba Nuh Yorgancı, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Oğlu Levent Yorgancı ise ayakta tedavi edilerek taburcu oldu. Nuh Yorgancı’nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan M.S. ile oğlu Y.S., ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Nevşehir E tipi Kapalı Ceza Tutukevine gönderildi.

DHA

Haberin Devamı