Magazin Hazar Ergüçlü'den Murat Cemcir açıklaması

Hazar Ergüçlü'den Murat Cemcir açıklaması

Paylaş
Hazar Ergüçlü'den Murat Cemcir açıklaması

71. Cannes Film Festivali'nde oyuncu Murat Cemcir'in poz verdiği sırada Ahlat Ağacı filminde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Bennu Yıldırımlar'ı arka plana itmesi sonrası ortaya çıkan görüntü sosyal medyada olay olmuştu. Murat Cemcir birçok kişi tarafından eleştirilmişti

posta.com.tr / Gözde Hatunoğlu

Nuri Bilge Ceylan'ın prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapan son filmi 'Ahlat Ağacı'nın basın gösterimi yapıldı. Filmin oyuncuları, Kanyon AVM'de yapılan gösterimin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Cannes’da kırmızı halı geçişi esnasında çekilen fotoğraflarda Murat Cemcir’in rol arkadaşı Bennu Yıuldırımlar’ın önüne geçerek poz vermesi ve deyim yerindeyse Bennu Yıldırımlar’ı fotoğraftan silmesi olay olmuştu.

''BİR SANİYELİK FOTOĞRAFA BAKIP KARAR VERMEK YANLIŞ OLDU''

Basın toplantısında bu konuyla ilgili sorulan soruya filmin bir diğer kadın oyuncusu Hazar Ergüçlü’den yanıt geldi. Hazar Ergüçlü, konuyu 1 saniyelik bir fotoğraf karesine bakarak değerlendirmenin yanlış olduğunu, durumun ekranlara ve fotoğraflara yansıdığından farklı olduğunu anlattı.

''BU EKİBİN PARÇASI OLAMAZDI''

Normal şartlarda daha az kişiyle gerçekleştirilen bu fotoğraf çekiminin sonradan yapılan değişiklikle daha kalabalıklaştığını, karede yer alan tüm oyuncuların ve film ekibinin sıkışmak ve ister istemez birbirlerinin önüne geçmek zorunda kaldığını söyleyen güzel oyuncu ''Zaten böyle bir davranışı bilerek yapacak bir kişi en baştan bu ekibin bir parçası olamazdı.'' diyerek tartışmalara son noktayı koymuş oldu.

Hazar Ergüçlü

Hazar Ergüçlü ödül töreni esnasında oyuncu Asia Argento tarafından yapılan, Hollywood'daki taciz skandalı ve Harwey Weinstein’la ilgili önemli olduğu kadar da sert ifadeler içeren konuşmanın gündem olması gerektiğini, sektör açısından çok önemli olan bu konuşma yerine kırımızı halı fotoğrafının daha çok konuşulmasını doğru bulmadığını da ekledi.

Haberin Devamı