Spor Hazard'dan eşek şakası

Hazard'dan eşek şakası

Paylaş
Hazard'dan eşek şakası

Belçika Milli Takımı futbolcularından Eden Hazard'ın arkadaşına yaptığı şaka nedeniyle takımın Yunanistan'dan kalkan uçağı 1,5 saatten fazla rötar yaptı.

Belçika basınındaki haberlere göre, takımın 2 gün önce Yunanistan ile 1-1 berabere kaldığı hazırlık maçından sonra Kandiye havaalanından kalkacak Belçika Milli Takımı’nı taşıyan uçak, Hazard’ın şakası yüzünden gecikti.

Hazard, takım arkadaşı Nacer Chadli’nin 7 bin avro değerindeki saatini, bagaj kontrolü sırasında arkadaşı fark etmeden aldı ve sakladı.

Daha sonra saatin kaybolduğunu anlayan Chadli, yetkililere haber verdi ve çöp kutularıyla oyuncuların sırt çantaları arandı. Bazı futbolcuların güvenlik yetkililerinden şüphelenmesi üzerine ortam gerildi ve birçok futbolcu uçağa binmeyi reddetti.

Hazard, sonunda çocukluk arkadaşı Chadli’ye şaka yaptığını itiraf etti ve sorun çözüldü. Belçika basınına göre, teknik direktör Georges Leekens, bu şakaya çok güldü ve bunun takımdaki "mükemmel ambiyansı" gösterdiğini söyledi.

Basına göre, Brüksel’den aktarma yapacak bazı futbolcular ise şakayı hoş karşılamadı. Uçak, Belçika’ya 1,5 saat rötarla ulaştı.

Haberin Devamı