Kaş Hazine'den Kaş'ta arsa satışı

Hazine'den Kaş'ta arsa satışı

Paylaş
Hazine'den Kaş'ta arsa satışı

Hazine'den Kaş'ta arsa satışı

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- MALİYE Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Antalya'nın Kaş ilçesinde 14 kıymetli arsanın satışı yapılacak. 14 arsanın satışı ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Maliye Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı 14 arsanın tamamı Kaş'a bağlı dünyaca ünlü turizm merkezi Kalkan Mahallesi'nde yer alıyor. Arsaların hepsi denize nazır bir alanda yer alıyor. Arsaların en büyüğü 1367 metrekare, en küçüğü ise 1000,99 metrekare. En küçük arsanın satış bedeli olarak 3 milyon 154 bin lira, en büyük arsanın satış bedeli olarak da 4 milyon 446 bin lira olarak belirlendi. Arsaların metrekaresi ortalama 3 bin 150 lira ile 3 bin 413 lira arasında satışa sunuluyor. Hepsi imarlı olan arsalardan 9'u tercihli kullanım alanı, 5'i de günübirlik tesis alanı olarak geçiyor.

Arsaların toplam satış bedeli 49 milyon 958 lira ancak arsaların bu değerin üstünde alıcı bulması bekleniyor. Arsaların satışı ihale yöntemiyle 27-28-29 Nisan günleri Kaş Milli Emlak Şefliğinde yapılacak. İhaleye girmek için daha önceden yüzde 10 teminat yatırmak gerekiyor.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı