Yemek Hazır Kemalpaşa tatlısı tarifi ve yapılışı: Hazır Kemalpaşa tatlısı nasıl yapılır?

Hazır Kemalpaşa tatlısı tarifi ve yapılışı: Hazır Kemalpaşa tatlısı nasıl yapılır?

Paylaş
Hazır Kemalpaşa tatlısı tarifi ve yapılışı: Hazır Kemalpaşa tatlısı nasıl yapılır?

Hazır kemalpaşa tatlısı tarifi ve yapılışı son günlerde internet ortamında en çok aranan tarifler arasında girdi. Hazır kemalpaşa tatlısı adı üzerinde paket halinde satın alınıyor. Tahin ve kaymakla taçlandırılan hazır kemalpaşa tatlısı tarifini ve nasıl yapıldığını sizler için derleyip bir araya getirdik. İşte hazır kemalpaşa tatlısı nasıl yapılır sorusuna vermiş olduğumuz kemalpaşa tarifimiz...

Hazır kemalpaşa tatlısı tarifi paket üzerindeki talimatlara uyulrak yapılıyor. Hazır kemalpaşa tatlısı paket halinde satılan evde şerbeti yapılarak afiyetle yenebilen sevilen tatlı tariflerindendir. Hazır kemalpaşa tatlısını paket hainde satın aldıktan sonra tek yapmanız gereken paket üzerindeki talimatlara uymak. İşte sizler için hazırladığımız hazır kemalpaşa tatlısı tarifimiz.

Haberin Devamı

HAZIR KEMALPAŞA TATLISI TARİFİ

Hazır kemalpaşa tatlısı hem sevilen hem de pratik tatlı tariflerindendir.

MALZEMELER

5 su bardağı şeker

6 su bardağı su

1 paket kemalpaşa tatlısı

HAZIR KEMALPAŞA TATLISI NASIL YAPILIR?

İlk olarak şerbeti hazırlamanız gerekir. Şerbeti için derin bir tencereye şekeri ve suyu ekleyin. Daha sonra ocağın üzerine alın. Şeker erimeye başlayınca üzerine tatlıları ilave edip kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin.

Yumuşadıktan sonra ocağın altını kapatıp şerbette bekletin.

Soğuduktan sonra tahin ve kaymakla servis edebilirsiniz