Gündem Hazırladığı dinamit patladı

Hazırladığı dinamit patladı

Paylaş
Hazırladığı dinamit patladı

Düzce'de, berberlik yapan 31 yaşındaki Murat Yılmaz'ın iş yerinde balık tutmak için hazırladığı dinamit patladı

Olayda Murat Yılmaz hayatını kaybederken, işyerinde bulunan 1 kişi de yaralandı. Olay, saat 18.00 sıralarında, Muncurlu Köyü’nde meydana geldi. Köyde Murat Yılmaz’a ait berber dükkanında patlama meydana geldi.

Haberin Devamı

Sesle irkilen vatandaşlar, olay yerine koştu. Kanlar içerisinde kalan kişileri görenler sağlık ve itfaiye ekiplerinden yardım istediler. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi yaptığı kontrolde berberlik yapan Murat Yılmaz’ın yaşamını kaybettiğini belirledi. Patlama sırasında işyerinden çıkmakta olan ve hafif şekilde yaralanan Şeref Yılmaz’a, 112 Acil ekibi müdahalede bulundu.

Yılmaz yapılan müdahaleden sonra Düzce Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunup, delil topladı. İlk belirlemelere göre Murat Yılmaz’ın balık tutmak için hazırladığı dinamitlerle uğraşırken, dinamitin patladığı tespit edildi. Yapılan ilk incelemeye göre de Murat Yılmaz’ın patlama nedeniyle parmaklarının koptuğu ve aldığı yaralar nedeniyle öldüğü belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı