Spor Hedef süper santrfor

Hedef süper santrfor

Paylaş
Hedef süper santrfor

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transferde ilk hedeflerinin kendi ülke milli takımında direkt forma giyen bir yabancı santrfor almak olduğunu söyledi

Trabzonspor ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdürüyor. Kampı ziyaret eden Bordo-Mavililer’in Başkanı Sadri Şener, gündemlerinde Semih Şentürk- Gökhan Ünal takası olmadığını belirterek “Kendi ülke milli takımında direkt oynayan bir yabancı golcü almak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Alt yapıya önem verdiklerini vurgulayan Şener, teknik direktör Şenol Güneş’in de bilgisine ve tecrübesine sonuna kadar güvendiklerini ifade etti.

KARŞIYAKA İLE ÖZLE MAÇ

Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı Şener ile birlikte, Şenol Güneş’i 15 yaşındayken keşfeden ve ona ilk lisansı çıkartan antrenör Atay Yurdakul da izledi.

Antrenmanın ardından kamp yaptıkları otele dönen Trabzonspor kafilesi, bahçede düzenlenen barbekü partisine katıldı. Barbekü partisinde başkan Şener ile teknik direktör Güneş de yer aldı. Bu arada Trabzonspor bugün saat 17.30’da Bank Asya 1. Lig takımlarından Karşıyaka ile bir hazırlık maçı yapacak.

Erol DEMİRKOL