Magazin Hekimoğlu 3. bölüm fragman yayınlandı Hekimoğlu 3. bölümde tüm hastane seferber oluyor

Hekimoğlu 3. bölüm fragman yayınlandı Hekimoğlu 3. bölümde tüm hastane seferber oluyor

Paylaş
Hekimoğlu 3. bölüm fragman yayınlandı Hekimoğlu 3. bölümde tüm hastane seferber oluyor

Hekimoğlu 2. bölümü ile ekranlara gelecek. Hekimoğlu yeni bölümde 16 yaşında erkek bir hasta, gece terörü atakları yaşıyor! Ateş Hekimoğlu yine karmaşık bir vakayı çözmek için kolları sıvıyor! Peki bu hastalığın altından ne çıkacak? Hekimoğlu yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı. İzleyiciler yeni bölüm fragmanlarını sabırsızlıkla bekliyor. Peki Hekimoğlu 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Evet dizinin heyecanla beklenen Hekimoğlu 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ancak dizinin 3. bölümü 14 Ocak Salı günü ekranlarda olacak.

House M.’den Türkiye’ye uyarlanan Hekimoğlu dizisi başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan ve Kaan Yıldırım’ın yer alıyor. Hekimoğlu 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? diye aramalara başlanıyor. Hekimoğlu 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

Hekimoğlu konusu

Ateş Hekimoğlu 40’lı yaşlarında başarılı bir doktordur. Tıp Fakültesinden arkadaşı İpek’in yönetici olduğu vakıf hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Gerek yaşam tarzı gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle bilinen doktor tanımından çok uzakta olan Ateş Hekimoğlu’nun en bilinen özelliği hastalarla birebir ilişki kurmadan, hastalıklara odaklanarak araştırma yapmasıdır. Her yeni karmaşık vaka onun için çözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi, kışkırtıcı ve heyecan vericidir.

Hekimoğlu, yaptığı teşhis ve tedavilerle ününü günden güne arttırırken, hastane düzenine ayak uyduramaması hastane yöneticisi İpek’i çoğu zaman zor durumda bırakır. İpek, Hekimoğlu’nun zorlu karakterini anlayan ve bunu tahammül edebilen iki kişiden biridir. Diğeri de Hekimoğlu’nun lise ve üniversiteden arkadaşı Onkoloji Uzmanı Orhan’dır. Hekimoğlu’yla tamamen zıt karakterde olsalar da Orhan her zaman Ateş’in iç sesi ve vicdanı olur. İkisi bir araya geldiklerinde mükemmel doktoru oluştururlar. Biri zekasıyla diğeri de sağ duyusuyla yaklaşır hastalara…

Haberin Devamı

Hekimoğlu 2.bölüm özeti

Ateş Hekimoğlu, poliklinik görevinde ortalığı birbirine katıyor!

Dr. İpek'in zorlamasıyla poliklinik görevine çıkan Hekimoğlu, durumdan memnun olmadığını hastalara belli eder. İpek artık bu durumu kabullenmeye başlamıştır.

Diğer taraftan Emre ve Zeynep arasındaki romantik gerilim hızla tırmanmaya başlar. Emre, Zeynep ile konuşmaya çalışırken Mehmet Ali'nin meraklı gözlerinden kaçamaz.

Basketbol oyuncusu genç hasta, Ateş Hekimoğlu'nu geçmişine götürür. Geçmişinden gelen hatıralar o kadar da güzel değildir.

Hekimoğlu 2. bölüm fragmanı

Hekimoğlu 2. bölüm 2. fragmanı

Hekimoğlu 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hekimoğlu 3. bölüm fragmanı yayınlandığı anda buradan ileyebilirsiniz.

Hastanede salgın krizi çıkıyor!

Hekimoğlu 3. bölüm fragmanı yayında!

Hekimoğlu ve Dr. İpek arasındaki gerilim artıyor! Ateş ve İpek inatlaşmaya devam ediyor.

Hastanede ise bir salgın baş gösteriyor. Başta Hekimoğlu olmak üzere herkes seferber oluyor!

İşte Hekimoğlu 3. bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Hekimoğlu yeni bölümüyle 14 Ocak Salı 20.00’da Kanal D’de!