Eğitim - Kariyer Helen Doron yaz okulu çok farklı!

Helen Doron yaz okulu çok farklı!

Paylaş
Helen Doron yaz okulu çok farklı!

Helen Doron Yaz Okulu, Haziran'da başlıyor. Dünyada 2 milyondan fazla öğrenci yetiştiren Helen Doron yaz okulu programı; çocukların liderlik duygularını ve özgüvenlerini geliştirmek, grup içerisinde iletişimi ve ekip çalışmasını güçlendirmek için hazırlandı

Helen Doron alışılmış yaz okullarından çok farklı; her türlü etkinliği içinde barındıran bir program uyguluyor. Öğrenciler, yaz boyunca hem eğleniyor hem de İngilizce eğitimine devam edebiliyor. Eğlence ile eğitimin harmanlandığı bu eğitim modeli sayesinde çocuğunuz yaz tatilinin tadına doyasıya varacak.

Haberin Devamı

Yaz okulunun sabah dilimi tamamen İngilizce olup konusunda çok etkin HD İngilizce öğretmenleri tarafından verilen Helen Doron programları içeriyor. Helen Doron İngilizce programları; şarkılar, aktiviteler, drama, sanat aktiviteleri içeriyor ve çocuklar farkına varmadan doğal yöntemlerle İngilizce öğreniyor. Öğrencilerin İngilizce kelime hazinesi, konuşma pratiği, özgüveni gelişirken genel kültürleri ve yaratıcılıkları da artıyor. Çocuklar İngilizce öğretmenleri eşliğinde pilates ve yoga yapıyor, multimusic programı ile farklı dillerde şarkılar söylüyor.

ÖĞLEDEN SONRASI DA ÇOK RENKLİ

Öğleden sonraki dilimde de her gün farklı bir atölye çalışması ve spor etkinlikleri mevcut. Bilim atölyesinde öğrenciler için bilimi tanıtan, ilgi çekici, merak ve heyecan uyandıran, bilimi yaşayarak öğrenmelerini sağlayan, çocuk gelişimine uygun deneyler yapılıyor. Mutfak atölyesinde, mutfağa girerek lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklar hazırlıyorlar. Bahçecilik atölyesinde meyve ağaçları tanıtılıyor.

Haberin Devamı